Green Card'a Kimler Başvuracak?

Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere kimler başvuracak ve ya başvurmayı düşünüyor merak ettim. Malum 2 gün sonra başvurular açılıyor. Şahsen ben açıldığı gibi eğer evde olursam başvurmayı düşünüyorum. Belki ilklerden olursam şansım artar.

Kendimde anlatırdım ama yaşadığın zaman anlıyorsun. Araba şart eğer büyük şehirler de yaşamıyorsanız. Hazır yemek konusuna gelirsek doğru ama ben daha çok Turkish Deli'lerden alışveriş yapıyordum dışarıya para dayandıramayız sonuçta. Sağlık hizmeti çok pahalı özellikle de dişçiler gayet iyi para kazanıyorlar, ağzımızı Türkiye'de yaptırıp gitmek çok daha mantıklı...

Mesela benim babam 25 yıllık memur onun dedigine göre ailenin(babam,annem,kardeşim,ben)yeşil kart'ı oluyormuş dogru mu bu ?
Bide ben Edirne'de okuyacağım yeşil kart olursa burdan Yunanistan ve diger ülkelere felan gidebilir miyim

Evet, gidebilirsin ancak eskisi kadar rahat gidemiyorsun. Paran varsa gezersin Türk Lirası kazanıp Euro harcamak akıl kârı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…