Grip oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastalarımıza kendi labaratuvar ortamımızda geliştirdiğimiz Deli Dana virüsünün üst versiyonu olan 'Zombi Dana v1' enjekte ettiğimiz vücutta virüslere mirüslere son! Kesin çözüm garanti ediyoruz. Hemde 699 değil şaşıracaksınız 499 hiiçte değil sadece bugüne özel 99Tl ya. Kaçırmayın.

Müracat: Sarallar kasap et, köfte, balık.

Abi bu virüs çok harika ya :D
 
1- Kafanıza göre antibiyotik kullanmayınız
2- Doktora başvurmadan ilaç almayınız
3- Kendinize göre teşhis koymayınız.
4- Sağlık meslek okuyorum.
5- Havalandım.
6- Git doktora. :D
 
Hem kullanma diyorsun hem aspirin diyorsun :) Aspirin her kişiye yaramaz tehlikeleri bulunuyor.
Tansiyonunu düşürmeye mi çalışıyorsun :) Ben dengelemeye çalışıyorum sen bitkin birini çökertmeye çalışıyorsun :)
Bu onu daha bitkin ve Durumunun kötüleşmesine neden olur.
Bu durumda ki birine Belirtiler değişmedikçe antibiyotik önerilmez.

Tüm bunları foruma yazmak yerine zahmet edip doktora gitmesi gerek herkesin:

Aspirin, asetik asit, şu zamana kadar başına bir şey gelmeden almamayı başardıysa - ki zor - alerjik herhangi bir reaksiyonda sana bana kalmadan Acil'e koşacaktır. Bunun harici, ağrı kesici olarak diğer sentezlenmiş kimyasallar yerine daha doğal bir çözüm önerisi bu.

Tansiyonun düşmesi veya bitkin hissetmek, farklı şeyler, bedensel, ben miktar olarak söylemedim :) sonuçta benim bünyem 6 diş sarımsağı gündelik olarak tüketebilecek seviyede, ama başkalarınınki iki düş sarımsak sonrası rölantiye alabilir. Ha günde bir diş sarımsağın faydasıyla, hiç sarımsağın ihtimalini test edip yazması hepimiz için güzel bir sonuç olur.

Belirtiler sadece değişmedikçe değil... belirtiler, hastalığın zamansal olarak standart beklentilerinin üzerine çıkmadıkça tavsiye edilmez olarak güncelleyelim onu. Ne de olsa, AIDS'den beri virüsler, RNA ve DNA'larıyla uğraşıyoruz mikropların, virüslerin.

Yani genç arkadaş, semptomatik tedavi ile, iyileşme sürecini daha katlanılabilir hale getirdiğinde, kendi iyileşme sürecini destekleyecek eylemler sergileyip bizle paylaştığı sürece "bizimlasin".
 
Ya abicim sen adam akıllı dinlen tuvalet ve yemek dışında yataktan çıkma hiç bir ilaç almana gerek yok. Hele o koca karı ilaçlarının zerre faydası olmuyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı