GT 740 bilgisayar durduk yere donuyor

eymen2345m

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
44
Yer
Hatay/İskenderun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Turbox 256GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GT740
Anakart
Turbox
İşlemci
Intel Core i7-2600
Arkadaşlar, bir sürü site araştırdım fakat nafile. Son çare buraya yazim dedim. Ben 6 ay önce bilgisayar aldım ve gayet sağlam şekilde kullanıyordum fakat 1 ay önce bilgisayar nedenini bilmediğim şekilde donmaya başladı, ekran kitlenin ve hiçbir tuş çalışmıyor, ben de en son çözümü formatlamakla buldum. Formatladım yaklaşık 2 hafta kullandım fakat gene aynı şekilde bilgisayar durduk yere kitlenmeye başladı, bilgisayarı gene formatlamayı denedim ancak bu sefer Windows çöktü. Ben de flashtan kurmak sorunda kaldım şu an düzgün ama gene 1 2 haftaya donacak büyük ihtimalle, nasıl çözebilirim acaba bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran donduğunda ekrandaki görüntü bozuluyor muydu? Eğer cevabınız evet ise, ekran kartı arızalanmaya başlamış olabilir. Hatayı tekrar alırsanız Denetim masası > Sistem ve Güvenlik > Güvenlik ve Bakım > Bakım > Güvenilirlik geçmişini görüntüle üzerinden ne hatası olduğuna bakın.
 
Ekran donduğunda ekrandaki görüntü bozuluyor muydu? Eğer cevabınız evet ise, ekran kartı arızalanmaya başlamış olabilir. Hatayı tekrar alırsanız Denetim Masası > sistem ve güvenlik > güvenlik ve bakım > bakım > güvenilirlik geçmişini görüntüle üzerinden ne hatası olduğuna bakın.

Hayır ekran sadece donuyor görüntüde herhangi bir bozulma yok farede çalışıyor ama klavye işlemiyor.
 

Geri
Yukarı