GTA 4 hikayesi iyi mi?

Bir ara almıştım kütüphanede hala duruyor ama canımda istemiyor. Hikayesi sıkıyor mu yoksa güzel mi gidiyor? Oynamamı önerir misiniz?
Hikaye olarak bana göre en iyi GTA oyunu. Hikaye dışında fizik konusunda da GTA 5'den iyi. Grafikler biraz soluk ama bunu Amerika'nın o zamanki atmosferi gibi düşünebilirsiniz. Cidden zamane Amerika'sını çok iyi yansıtıyor. Hikaye biraz uzun kaçıyor ama 4 5 görev dışında çoğu bölüm akar.

Dostum oyunu oynamış biri olarak söylüyorum denemelisin. Oyun gayet iyi her ne kadar nefret etsem bile. Hikaye konusunda diyeceklerim ise başlarda gayet iyi bir hikayesi var. Ortalara doğru bir görev var aşırı iyi bilen bilir. Ama bir süre sonra sarmıyor çünkü kendini tetikçi gibi hissediyorsun. Adamımız sadece adam vuruyor bitiyor görev. Ha bir de seçenekler oluyor bazen işte a mı b mi gibi onların sonucunda olacakları Internet'e bak sonra çok şey kaçırabiliyorsun.

Bir ara almıştım kütüphanede hala duruyor ama canımda istemiyor. Hikayesi sıkıyor mu yoksa güzel mi gidiyor? Oynamamı önerir misiniz?

Bence idare eder hikayesi ya çok aman aman güzel değil Times Square falan da var mod falan yaparsan sıkmaz bence diye düşünüyorum ben yıllar önce bitirmiştim gayet güzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı