GTA 5 alma hikayenizi anlatır mısınız?

Onunl sıcak bi yaz gecesi tanışmıştık. Adı epic olan bi arkadaşım tanıştırmıştı bizi . E tabi herkes onun peşinde 2 3 gün kapamadım tabi sonra aldım sevdiceğimi.

Nasıl bi hikaye bekliyosun knk.
 
3 kere aldım.
İlki 2013'de hepsiburadadan ön sipariş vermiştim xbox 360 için sonra çıktıktan bir hafta sonra mı ne gelmişti okuldan geldim baktım hepsiburada kargosu koştum odama taktım xboxta yer yok:) Gittim usb bellek aldım öyle indirdim.

İkincisi acı bir olaydı benim için, xboxı dik tutuyordum yerde daha güzel gözüküyor diye, neyse oynuyordum işte gta 5i şöyle hafiften bir ayağım değdi xboxa, çaaattt diye yere yapıştı xbox sonra bızızızızızız bi sesler geldi oyun dondu, ne kapanıyor ne bişey yapıyor bildiğin felç kaldı, açtım cd bölmesini bir de ne göreyim... Cd okuyucu lazerle gta 5 cdsini boydan boya çizmiş ama çizmek ne kelime oymuş bildiğiniz. Ben de ağlaya ağlaya gittim xbox marketplaceden bidaha aldım indirimdeydi.

Üçüncüsü de steame çıktıktan bir kaç ay sonra arkadaşlar hep oraya geçince ben de geçtim işte.
 
Dandik bir bilgisayarım vardı o zamanlar. GTA 5 bedava olunca hemen Epic Games hesabı açıp hesabıma kaydettim. Yeni bilgisayar alınca da GTA 5'i indirdim ve oynamaya başladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı