GTA 5 dünyanın en büyük oyunu mu?

Tabi ki hayır. GTA 5 bence günümüz oyunlarından en az sistem isteyeni. Siz galiba yeni NFS'nin sistem gereksinimlerine bakmadınız.
 
GTA V optimize bir oyun orta seviye sistemlerde dahi güzel performans veriyor, Technopat videolarındaki testlerde de görebilirsin.
Benim gözüme çarpan Doom şimdilik, ama oynamadığım için net bir şey diyemem.
 
En çok sistem isteyen oyunu elbette Doom veya GTA 5 değil. NFS 2015 de değil diye biliyorum. Mafia 3 de çıkıyor ama önerilen kartı GTX960 olduğu için onun da olduğunu sanmıyorum. Eğer Ubisoft DownGrade'ler yapmazsa ve optimizasyon yapmaya üşenirse Watch Dogs 2 olabilir.
GTA 5 konusunda ise az sistem gereksinimi istemesi onun grafiklerinin veya kalitesinin düşük olduğunu göstermez, tam tersine mükemmele yakın olduğunu gösterir. Neden dersen?
1- Rockstar'ın kalitesi ve dürüstlüğü ortada. Trailer'larda mekanların güzelliğini gösterdi ama PS3'e yaptıkları için mükemmel grafikler göstermediler. 720P video koydular. Youtube'a girin ve bakın GTA 5 tanıtımlarına bakın. Bilgisayardaki Ultra grafiklere girin bakın. Arada fark çok.
2- Şahsen bence güzel bir şey olan DLC denen ek paketleri ve güncellemeleri parayla satarak ek gelir elde etmeye çalışmıyor. Sadece uğraşmayıp oyun içi para isteyenlere parayla satıyor. Durmadan araba gibi şeyler geliyor. Yakın bir zamanda çıkmış olan güncellemeyle Online'da şirkete bile izin verdiler.
3- Grafikler gerçekten çok hoş ve eğer konsollarla önceden uğraşmasalardı bilgisayarda gerçekten çok çok daha iyi ve bug'sız grafikler görebilirdik.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benim bildiğim en iyi sistem isteyen oyun Quantum Break
Quantum Break önerilen sistem gereksinimleri

-İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
-İşlemci: Intel Core i7 4790 @ 4.0 GHz ya da AMD’de eş değeri
-Bellek: 16 GB
-Video Belleği: 6 GB
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980Ti ya da AMD Radeon R9 Fury X
-DirectX: DirectX 12
-Depolama: 55 GB boş alan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı