Gta 5 için PS4 mü PC mi

Gta 5 için ps4 mü pc mi


  • Oy verenlerin toplamı
    107
Her konsol elbet bir gün çöpe atılacak pc'lerde öyle fakat pc teknolojisi her gün gelişiyor konsol teknolojisi ise 5-6 yılda bir siz karar verin artık.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    294,3 KB · Görüntüleme: 949
Bence hangisi size daha rahat geliyorsa onu alın. Spor-Yarış-Exclusive oyunlar konusunda PS4 çok iyi ama iş FPS'ye gelince tabi ki bilgisayar.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz bu video atarak ve video da anlatılanlara bakılınca PC ' nin ne kadar güçlü bir cihaz olduğunu anlıyoruz, evet. Buna kim karşı çıktı ki zaten? Lakin oyun firmaları gereken önemi göstermediği zaman ne anladık biz GTX780 den? Oyun firması özen gösterir, PC ' ye grafiği kasar ise laf yok misal Crysis 3 gibi ama böyle birkaç oyun dışında uçuk fark yok.

Tavsiyem PS4 alın ve dünyada 10 Milyon üstü satmış cihaz kullanıcıları ile Online akın.
 
Artı, Gta V için PC'de yazılacak modlardan bahsediyor arkadaşlar, o modları yazan adamlar ne gibi hile yöntemleri geliştirebilir Online için bu hiç hesaba katıyor musunuz? Günümüzde oyunlar single değil multiplayer modlarından satılır. GTA single modunu %100 bitirmek 1 haftanızı alır. Sonra? Rafa mı koyacaksınız oyunu? Hile konusunda konsol serverları her zaman pc lere göre daha temiz ve zevklidir.
 
Crack çıkınca bedavaya denersin. Düzgün çalışıyorsa satın alırsın. Ya da sistem gereksinimleri yakın bir oyunu dene.
 
3000 TL bayıp Amd 8970m li bir Gamebook aldım. Sürekli ekran kartı yazılım-optimizasyon sıkıntısı yaşıyorum.(2d oyunlarda bile) Belki 6000 TL ye Nvidia lı sağlam bir şey alabilirdim ama çok masraflı. Masaüstünde biraz daha ucuzluyor ama zamanında PS3 de Dark souls oynarken ki keyfi veremedi. En ufak ses yok. Oyuna çok rahat odaklanıyorsun. Tüy gibi hissediyorsun kendini. Ben PS4 alacağım inşallah. Hem Destiny adlı oyunun PS3-PS4 karşılaştırma videolarına bir bak. Öyle bir optimizasyon kalitesi var ki Ps3 ü olan insan Ps4 almaz yani :D PS4 ü tavsiye ediyorum. Çok rahat. Hizmet kalitesi çok yüksek. Özel Türkçe oyunlar bambaşka. Ayrıca GTA 5 i Konsolda denemiş biri olarak PC de o rahatlık pere yoksa garanti değil. :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı