Çözüldü GTA 5 Online Cheat Engine ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
24 Ağustos 2020
Mesajlar
349
Çözümler
1
Arkadaşlar 3 aydır Cheat Engine kullanıyorum. En az 1 kere Level ve para hilesi yaptım. Level'im 500 para ise 50 milyon ancak ban yemekten korkuyorum. Arkadaşlarım çoğu hatta gördüğüm bütün forumlar hileden ban sebebi riski yokmuş. Yani kısaca şu anda bilgisayarımda trainer veya program yok sadece Cheat Engine var ve 1 kere hile yaptım, ban sebebi var mı?
 
Neden ban atmıyor Rockstar bu hileye?

Rockstar cheat koruma sistemi diğer oyunculardan report yemediğiniz veya oyun dosyalarında değişiklik yapmadığınız sürece fark edilmiyor. Hileleri yaparken abartıya kaçıp oyunun mantıgına aykırı bir değişiklik yaparsanız, oyun bunu bazen o anda bazen 1 hafta sonra fark ediyor. Ban gecikmeli de olsa geliyor. Kaçışı yok yani, tek önemli olan sistemin anlamayacağı seviyede kalmak.
 
Cheat Engine'yi nasıl kullanıyorsun ya. FIFA'daki gibi parayı yaz harca tekrar yaz gibi olmasa gerek. GTA 5 Online'de işe yarıyor mu Cheat Engine.

Cheat Engine'de satma ekranında arabanın fiyatını 2 milyarlarda bir şey yapılıyor, öyle oluyor. Ek olarak Level hileside çift Z basıp oradaki XP'yi değiştirince oluyor. Fakat ben programsız yapmıştım hile.
 
Bende hile yapıp 900 milyon para bastım Level'de 300.Mayıs'ta yapmıştım hileyi hala banlamadılar. Kimseye zararım yok internette ayda yılda bir gelen ücretsiz arabalarla gezip millete ölmektense istediğin arabayı alıp yürüyen cephanelik gibi dolaşıyorum. Böyle daha eğlenceli eskiden para.
 
Evet, ban sebebidir. Ama 3 aydır ban yemediyseniz daha da yiyeceğinizi sanmam. Yine de bu, daha sonra aynı hileyi açtığınızda ban yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
Sadece bir kereliğine hesabıma para ekleyip, kapatsam bir şey olur mu peki?
Los santos customs gidip değer değiştirip araba satıyorum şakkkk 100 milyon.
Daha detaylı bahsedebilir misiniz lütfen? Ya da kullanıcı adınızı verseniz, ben size istek yollasam ve para yollasanız olur mu?
 

Geri
Yukarı