GTA 5 vs Cyberpunk 2077 (Oynanış)

Yeni yetme bir firmanın Rockstar ile yarışması mümkün değil zaten. Kuruluş yılını değil oyun yapmak konusunda diyorum. Oyun belki güzeldir ama şu an herhangi bir firmanın pat diye Rockstar seviyesine çıkması mümkün değil bu konuda da adamları suçlayamazsınız. Sonra diyorlar ki oyun RYO ama oyunun hikayeye yön verme kısmı sanki biraz fazla vasat kalmamış mı?
(Eyvah CDPR hayranlarından linç yiyeceğim)

Rockstar Games'i tebrik ederim. 7 yıllık oyun, ama adamlar öyle bir sağlam yapmış ki. Bu oyunun ömrü fazla yoktur bence. GTA 6 gelir ise oynayan fazla kalmaz. Oyunda bazı saçmalıklar mevcut. Kola vurmuş kan akıyor. Araba olayı zaten kanser, tiksindim. Keşke oyunda hiç araba olmasa imiş. Daha güzel olurdu. NPC'ler de çok akılsızmış, CP 2077'in. Aynı zaman da bu Fanboy'lar neden kuduruyor? Hataları, eksikleri, beğenmediğimiz bir şeyleri söylediğimiz zaman kızgın emoji yiyoruz da 🤔
Ben kudurmuyorum ama söyledikleriniz düzelmeyecek şeyler değil.3 günlük oyun.Bence bu konuşmayı yazın yani en azından 6 ay sonra yapmak daha uygun olacaktır.GTA 5 7 yıllık oyun sonuçta ve üst konumda olan Rockstar Games’in oyunu.Eğer türleri aynı olsa bile bu iki firmanın oyunları karşılaştırmam yanlış olurdu.Ama şahsen bence CB77 gayet keyifli.Araba olayına da pek takılmıyorum.Hatta 10 saatlik oynayışımda farkettim bile.Oyunun hikayesi,vuruş hissiyati,arabanın o yolda kayışı,yumruk ile dövüş 1. şahış kamera açısında gayet güzel.Tabi zevkler tartışılmaz bunlar bana göre.

Ben kudurmuyorum ama söyledikleriniz düzelmeyecek şeyler değil.3 günlük oyun.Bence bu konuşmayı yazın yani en azından 6 ay sonra yapmak daha uygun olacaktır.GTA 5 7 yıllık oyun sonuçta ve üst konumda olan Rockstar Games’in oyunu.Eğer türleri aynı olsa bile bu iki firmanın oyunları karşılaştırmam yanlış olurdu.Ama şahsen bence CB77 gayet keyifli.Araba olayına da pek takılmıyorum.Hatta 10 saatlik oynayışımda farkettim bile.Oyunun hikayesi,vuruş hissiyati,arabanın o yolda kayışı,yumruk ile dövüş 1. şahış kamera açısında gayet güzel.Tabi zevkler tartışılmaz bunlar bana göre.
Size kuduruyorsunuz demedim hocam. Kuduranlar oluyor dedim.
GTA 4 değil ama 😄

GTA 4'ü bırak CP 2077'yi. GTA 6 zor zapt eder 😂

İkisininde açık dünyası karşılaştırılıyor başka bir şey değil. İkisi de "Open-World" kategorisine giriyor.

Ya adam boş boş konu açıyor tamam anladık CP b** gibi oyun. Salın artık şu oyunu isteyen oynasın isteyen oynaması. Kimse gelip de Cyberpunk şöyle güzel böyle güzel diye konu açmıyor. Hadi deneyimlerini paylaşsa ya da objektif bir inceleme yapsa tamam da gelip burada bum patladı falan boş muhabbet yapıyor. Bari oyunu oynayıp da eleştirsin o da kabulümdür ama arkadaş bakıyor internete CP diye bir oyun var sonra geyta bundan daha iyi ya deyip geçiyor. Daha oyunun bir GTA olmaya çalışmadığını bile bilmeden. He bir de her CP konusunun altına sadece cyberbug yazan annesinin karnından erken çıkmış arkadaşlar var. Ciddiyim anlamıyorum bu arkadaşların psikolojilerini ama sorgulamayı bıraktım.
Oynama diyen yok ki. :D
İyi o zaman PUBG'yi kötüledikleri için oynayanlar bıraksın.

Sizin gibiler yüzünden bu oyuna balon deniyor. Hala iki oyunun türünü ayırmıyorsunuz sonra da 'Balon, bum' diyorsunuz. Önce oyunların türünü öğrenin de gelin.

Tamam da birisi 2013'te geçiyor diğeri 2077'de. 2077'de de bir zahmet araba lastikler patlamasın.
Öyle deme ya. Oyun 2077'de geçiyor ama günümüze göre olması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı