GTA 6 açar mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı? 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bende Samsung Galaxy S5 var, yeni sıfırlanmış. Ona APK yükleyeceğim GTA 6'yı. Derin Rockstar'dan aldığım bilgiye göre S5'de çalışacakmış. S5'de çalışıyorsa bu sistem bardak kaldırır gibi kaldırır GTA 6'yı.
Listede S3 Mini varmı? Fortnite'ın listesinde yoktu, oyüzden oynayamadım.

1050 Ti kaldiriyor mu cidden bu işlemci.
Baya darboğaz yapıyor, 4K ile anca %100 kullanım görürsünüz sanırım. 750Ti bile darboğaz yapıyor. En ideal GT 1030/RX 550 gibi kartlar olur sanırım.
S3 Mini yok, minimum S4 gerekiyormuş. iPhone tarafında da minimum 4'müş yeni aldığım bilgilere göre.
iPhone 4 mü? S4 mü? Hocam. Daha önce tuşlu telefon geçmişim vardı sadece. GTA 6 için alıyorum.

PS3 tarafında 80 FPS civarı açacakmış 4K'da. PS2'de de 1080p 30 FPS'e sabitlemeye çalışıyorlarmış.

İyi iyi yeter hocam cok bile 😅

Bayağı darboğaz yapıyor, 4K ile anca %100 kullanım görürsünüz sanırım. 750 Ti bile darboğaz yapıyor. En ideal sanırım GT 1030/RX 550 gibi kartlar olur sanırım.

iPhone 4 mü? S4 mü? Hocam. Daha önce tuşlu telefon geçmişim vardı sadece. GTA 6 için alıyorum.

O kartlarla GTA 5 açar gibi şaka bir yana 8 GB RAM+ SSD takviyesi olsa.

O kartlarla GTA 5 açar gibi şaka bir yana 8 GB RAM+ SSD takviyesi olsa.
30FPS olsada Witcher 3, Nier Automata ve çoğu oyunu açıyor. 30-40FPS'ten yüksek pek vermiyor bu tarz oyunlarda, üstü direk darboğaz.

S4 daha iyi çalışacaktır. Bu arada Derin Rockstar'dan aldığım bir diğer bilgi, oyunun Play Store'a değil, Android Oyun Club'a ve App Store'a özel olarak çıkacağı.

30FPS olsa da Witcher 3, NieR: Automata ve çoğu oyunu açıyor. 30-40FPS'ten yüksek pek vermiyor bu tarz oyunlarda, üstü direk darboğaz.

Daha ne olsun hocam bir tane RX 560 çekeyim ben laptopun yanına efsane olur 😁 ben böyle eski tip işletim sistemi, parçaları olan bilgisayarlara acayip ilgim var hocam laptopum RTX 4080 ama onda aldigim zevkle bugün ku bilgisayar da GTA San Andreas açarken aldigim zevkin yarısı falandir.

S4 daha iyi çalışacaktır. Bu arada Derin Rockstar'dan aldığım bir diğer bilgi, oyunun Play Store'a değil, Android Oyun Club'a ve App Store'a özel olarak çıkacağı.
Hocam ben S4'ü alıcam şimdi ama AndroidOyunClub'tan OBB kurmayı bilmiyorum. Sadece APK açılır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı