GTA 6 çıkışı yakındır!

GTA V Online'de çok fazla hile var oynanmaz hale gelmiş belli ki Rockstar ipin ucunu bırakmış. Bu 2023 içinde bekliyorum GTA 6'yı çok yüksek ihtimal çıkış yapar çünkü GTA 5'te de böyle olmuştu.

Başlık sanki kesin tarih verilmiş gibi yazılmış. Yaklaşık 4 senedir GTA 6 çıktı, çıkıyor, çıkacak deniliyor 2025 de anca çıkar.

Böyle yok 2024 de çıkcak yok 2023 de çıkcak falan diyen insanların tahminleri tam olarak net değildir zaten henüz çıkacak olan tarih net bir kaynak tarafından sızdırılmadı.

GTA 5 halen para kazandırıyorken, özellikle oyun içi satın alımlardan bayağı bi para kazandırıyorken GTA 6'nın 2023 gibi erken bir zamanda çıkmasını beklemek doğru olmaz.

Şirkette çalışan çalışanların bazıları işlerin yavaş ilerlediğini, kendilerinin bile GTA 6'nın yakın zamanda çıkacağına inanmadıklarını söylüyorlar. Tahminimce oyunun trailer videosu 2023 sonu gibi yayımlanır, 2025'in ortaları veya sonu gibi oyun çıkış yapar.

Aslında böyle düşünürsek yaptığım kısa bir araştırmaya göre GTA 6 Ekim ayında çıkabilir.
GTA 3 Ekim'de çıktı.
GTA Vice City Ekim'de çıktı.
GTA liberty City stories Ekim'de çıktı.
GTA advance Ekim'de çıktı.
GTA San Andreas Ekim'de çıktı.
Yani bence yüksek ihtimalle ekim ayında çıkacak çünkü bu zamana kadar çıkan birçok GTA oyunu Ekim'de çıktı bu arada london GTA 1 ve 2 hangi ayda çıktıgını bulamadım.
Umarım yılınıda kısa zamanda buluruz fakat bunlar tahmini şeyler.

Aslında böyle düşünürsek yaptığım kısa bir araştırmaya göre GTA 6 Ekim ayında çıkabilir.
GTA 3 Ekim'de çıktı.
GTA Vice City Ekim'de çıktı.
GTA liberty City stories Ekim'de çıktı.
GTA advance Ekim'de çıktı.
GTA San Andreas Ekim'de çıktı.
Yani bence yüksek ihtimalle ekim ayında çıkacak çünkü bu zamana kadar çıkan birçok GTA oyunu Ekim'de çıktı bu arada london GTA 1 ve 2 hangi ayda çıktıgını bulamadım.
Umarım yılınıda kısa zamanda buluruz fakat bunlar tahmini şeyler.
2023 Ekim olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı