GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Aslında ekran karti yenilemek istiyorum hem daha uygun hem de PS5 Pro'dan daha guclu. 5070 veya 9700XT alabilirim ya da PS5 Pro alabilirim GTA 6 oynarım en iyi şekilde kararsızım hangisi daha mantıklı sizce?

Aslında ekran karti yenilemek istiyorum hem daha uygun hem de PS5 Pro'dan daha guclu. 5070 veya 9700XT alabilirim ya da PS5 Pro alabilirim GTA 6 oynarım en iyi şekilde kararsızım hangisi daha mantıklı sizce?
ps5 proya fazla gerekli olduğunu sanmıyorum xbox series s de bile oynatıyor gta6yı bence ps5 slim veya normal iş görür

Bana kalırsa firmaların bu tuzağına düşmeden oyunun PC'ye çıkmasını bekle. Dayatmalara karşı olmak lazım bazen.

Haklısın aslinda ama bilemiyorum herkes oynayıp bitirirken 1 yıl fazladan beklemek zor gibi.

PS5 Pro'ya fazla gerekli olduğunu sanmıyorum Xbox Series S de bile oynatıyor GTA6'yı bence PS5 Slim veya normal iş görür.

Hocam diğer oyunlarda en azından PC'ye yakin şekilde olsun diye Pro istiyorum Pro 60 FPS oynatabilir.

Bence alınır, bir ekran kartı parasına komple oyun makinesi alıyorsun. Ayrıca oyunun PC'ye ne zaman geleceği meçhul. Ben de PS5 almayı düşünüyorum şu an sırf GTA 6 için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı