GTA 6 sizce nasıl olacak?

Gta 6 Sizce İyi Olacakmı

• Oy verenlerin toplamı
    42
Biliyorsunuz ki Rockstar Games'in kurucusu olan Dan Houser ekipten ayrıldı. Tabii ki çok uzun süre oldu, RDR 2 çıktıktan sonra ayrıldı ve o gittikten sonra yapılan eski GTA oyunları olan GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunlarının Definitive Edition üçlüsü çıktı ve oyunlar çok berbat ötesiydi. Acaba GTA 6 da Definitive Edition gibi kötü olur mu?
Gta 5 gibi optimizasyon harikası bir oyun olarak çıkacağını düşünüyorum.Benim tahminlerime göre minimum sistem gereksinimleri şunlar olucaktır:

• İşlemci = Ryzen 5 3600 veya i5 10400f
  • EkranK = Rtx 2060 super veya Rx 6600 xt
  • Ram = 16gb
  • Disk = 1tb

Benim tahminlerim bu tarz güçteki sistemi olan bir kişinin 720p low ayarlarda bazı ayarları iyice kısarak rahatlıkla 45-60fps arası bir fps değerinde oynayacağı yönünde.Ekran kartı olarak minimum 8gb vram,işlemci olarak ise minimum 6-8 çekirdekli işlemcilerde sorun çıkarmadan çalışacağını düşünüyorum.

Biliyorsunuz ki Rockstar Games'in kurucusu olandan houser ekipten ayrıldı. Tabii ki çok uzun süre oldu, RDR 2 çıktıktan sonra ayrıldı ve o gittikten sonra yapılan eski GTA oyunları olan GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunlarının Definitive Edition üçlüsü çıktı ve oyunlar çok berbat ötesiydi. Acaba GTA 6 da Definitive Edition gibi kötü olur mu?

Bence bekleneni vermeyecek yani aman aman bir GTA 5 kadar oynanmayacak gibime geliyor evet iyi bir oyun olur ama sürekli oynancağını pek sanmıyorum.

Ama GTA'nın bütün oyunlarında Definitive hariç bütün oyunlarında RDR 2 de dahildan houser vardı o adam mükemmelleştirdi GTA 6 bir tık beni korkutuyor.

Doğru biliyorsun mobil oyun ekibine verdi ancak neden böyle bir hata yaptılar sonuçta GTA evreninin en önemli 3 oyununu rezil ettiler GTA 3 ilk 3D GTA oyunu GTA Vice City güzel sinematikleri olan ve GTA serisine hayat veren bir oyun ve GTA San Andreas GTA evreni için en ama en önemli oyun ve bu 3 oyunu rezil etmek hiç mantıklı değil.

Ana geliştiricilerden biri yok sonuçta çok kafa karıştırı bir noktaya gelecek bence.

Vallahi hocam optimizasyonu kotu olan oyun bence direk kotu oyundur, onemli olan optimizasyonunu yapmak, duzgun oynayamadiktan sonra ya da FPS droplari ile oynadiktan sonra o oyun istedigi kadar guzel olsun onemsiz. Umarim GTA 4 gibi bir facia optimizasyon gelmez, binalarin coguna girilecek deniyor ve biraz bu isten anlayanlar eger yukleme ekrani gelmeden girilirse optimizasyonu sorunlu olabilir diyor.

Gta 5 gibi optimizasyon harikası bir oyun olarak çıkacağını düşünüyorum.Benim tahminlerime göre minimum sistem gereksinimleri şunlar olucaktır:

• İşlemci = Ryzen 5 3600 veya i5 10400f
  • EkranK = Rtx 2060 super veya Rx 6600 xt
  • Ram = 16gb
  • Disk = 1tb

Benim tahminlerim bu tarz güçteki sistemi olan bir kişinin 720p low ayarlarda bazı ayarları iyice kısarak rahatlıkla 45-60fps arası bir fps değerinde oynayacağı yönünde.Ekran kartı olarak minimum 8gb vram,işlemci olarak ise minimum 6-8 çekirdekli işlemcilerde sorun çıkarmadan çalışacağını düşünüyorum.
Gta 5'in optimizasyonu efsane hocam size katiliyorum.

Bence bekleneni vermeyecek yani aman aman bir GTA 5 kadar oynanmayacak gibime geliyor evet iyi bir oyun olur ama sürekli oynancağını pek sanmıyorum.

Kral biliyoruz ki GTA 5 bambaşka bir düzey ancak en önemlisi isim destekliyordu şu anda ne olacak bilmiyorum.

Vallahi hocam optimizasyonu kotu olan oyun bence direk kotu oyundur, onemli olan optimizasyonunu yapmak, duzgun oynayamadiktan sonra ya da FPS droplari ile oynadiktan sonra o oyun istedigi kadar guzel olsun onemsiz. Umarim GTA 4 gibi bir facia optimizasyon gelmez, binalarin coguna girilecek deniyor ve biraz bu isten anlayanlar eger yukleme ekrani gelmeden girilirse optimizasyonu sorunlu olabilir diyor.

GTA 5'in optimizasyonu efsane hocam size katiliyorum.

İşin ucu Poppy playtime gibi olacak gibi geliyor biliyoruz ki 1 ve 2 de yükleme ekranı yok iken 3'te olması rezalet olması gibi faktörler var umarım bu da böyle olmaz.

GTA 5 DLC paket gibi bir şey olacak tahminimce yani GTA Vice City nasıl ilk başta GTA 3 DLC olarak çıkacaktıda sonradan vazgeçildi bu da onun gibi bir şey büyük ihtimalle.

İlk olarak konsollara geleceği için, umarım Series X ve PS5'e bir şekilde 60 FPS modu getirir Rockstar.

Aksi halde 30 FPS ile gözler mahvolacak.

Kral biliyoruz ki GTA 5 bambaşka bir düzey ancak en önemlisi isim destekliyordu şu anda ne olacak bilmiyorum.

İşin ucu Poppy playtime gibi olacak gibi geliyor biliyoruz ki 1 ve 2 de yükleme ekranı yok iken 3'te olması rezalet olması gibi faktörler var umarım bu da böyle olmaz.
Gta 5 online modundaki sacma sapan yukleme ekranlari olmasin o yeterli bence hocam.

Kral bir korku var ama çok yakında çıkacak bence özelliklede Mafia oyunu beni çok ümitlendiriyor.
Hocam Cyberpunk bile o kadar konusuldu ama bence rakibi bile olamaz Gta 5'in, Mafia serileri de guzel oluyor baya ama yine rakip olacagini zannetmiyorum. Bendeki tek korku optimizasyon, cunku nadir duzgun yapabilen firmalardan birisi, umarim oyle devam eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı