GTA 6 sizce nasıl olacak?

Gta 6 Sizce İyi Olacakmı

• Oy verenlerin toplamı
    42
Hocam Cyberpunk bile o kadar konusuldu ama bence rakibi bile olamaz GTA 5'in, Mafia serileri de guzel oluyor bayağı ama yine rakip olacagini zannetmiyorum.

Mafia çok büyük bir hata yaptı Mafia 3'te ancak aralarındaki en büyük fark GTA serisi çok güzel bir açık dünyaya sahip ama Cyberpunk ana oyunu olmasa da DLC çok iyiydi en azından oyunundan daha iyiydi ama Mafia 4 çok ses getirecek gibi geliyor.

Mafia çok büyük bir hata yaptı Mafia 3'te ancak aralarındaki en büyük fark GTA serisi çok güzel bir açık dünyaya sahip ama Cyberpunk ana oyunu olmasa da DLC çok iyiydi en azından oyunundan daha iyiydi ama Mafia 4 çok ses getirecek gibi geliyor.
Cyberpunk en basta berbat bir optimizasyon ve hatalarla ciktigi icin beklenileni veremedi. Mafia oyunlarinin atmosferini ben cok begeniyorum.

Kral bir korku var ama çok yakında çıkacak bence özelliklede Mafia oyunu beni çok ümitlendiriyor.
Açık dünyası gta serisi kadar olamayacağı bir gerçek.Mafia konsept gereği sadece oyunun hikayesi kadar özgürlüğün olucağı bir oyun olucaktır.Gta 6 çıktığında 15 sene hem online,hem hikaye modunun oynanacağı bir oyun mafia gibi çıktığı senenin değil en az 10 seneyi coşturacak bir oyun olucak.

GTA 5 gibi optimizasyon harikası bir oyun olarak çıkacağını düşünüyorum. Benim tahminlerime göre minimum sistem gereksinimleri şunlar olacaktır:

• İşlemci = Ryzen 5 3600 veya i5 10400F.
  • Ekrank = RTX 2060 Super veya RX 6600 XT.
  • RAM = 16 GB.
  • Disk = 1TB.

Benim tahminlerim bu tarz güçteki sistemi olan bir kişinin 720p Low ayarlarda bazı ayarları iyice kısarak rahatlıkla 45-60FPS arası bir FPS değerinde oynayacağı yönünde. Ekran kartı olarak minimum 8 GB VRAM, işlemci olarak ise minimum 6-8 çekirdekli işlemcilerde sorun çıkarmadan çalışacağını düşünüyorum.

Tahminimce GTA 5 ana oyunsa GTA 6 da onun DLC paketi gibi olacak bence aynı GTA 3 ve GTA Vice City olayı gibi.

Cyberpunk en basta berbat bir optimizasyon ve hatalarla ciktigi icin beklenileni veremedi. Mafia oyunlarinin atmosferini ben cok begeniyorum.

Bende çok beğeniyorum ama ileride çok sağlam projeler yapacaklar gibi ne bileyim Mafia 6-7 veya 10 gibi seriler gelirse çok farklı projeler yapacağını düşünüyorum.

Tahminimce GTA 5 ana oyunsa GTA 6 da onun DLC paketi gibi olacak bence aynı GTA 3 ve GTA Vice City olayı gibi.
Yok hocam 10 yıldan fazla geçti gta 5 çıkalı ve yeni çıkıcak oyun yüzlerce yeni mekanik ve daha farklı bir teknoloji ile geliştiriliyor.Yani sizin dediğiniz olay gta 3 ve gta vc aynı motordu fakat çıkış tarihleri arasında 1 sene var yani arka arkaya çıkan oyunlar onlar.Gta 5 ve Gta 6 Geçtiği yerden dolayı mekan ve atmosfer olarak benzeyebilir ama oyunun yapısı olarak benzeyeceğini düşünmüyorum.

Yok hocam 10 yıldan fazla geçti GTA 5 çıkalı ve yeni çıkacak oyun yüzlerce yeni mekanik ve daha farklı bir teknoloji ile geliştiriliyor. Yani sizin dediğiniz olay GTA 3 ve GTA vc aynı motordu fakat çıkış tarihleri arasında 1 sene var yani arka arkaya çıkan oyunlar onlar. GTA 5 ve GTA 6 geçtiği yerden dolayı mekan ve atmosfer olarak benzeyebilir ama oyunun yapısı olarak benzeyeceğini düşünmüyorum.

Hayat ummak ile geçer kral umarım umduğumuz gibi güzel olurda beklediğimize pişman olmayız.

Pekiya bir gün Cyberpunk GTA'yı geçebilir mi sizce?

Son düzenleme:
Hayat ummak ile geçer kral umarım umduğumuz gibi güzel olurdu beklediğimize pişman olmayız.
Umarım istediğimiz gibi güzel olurda alırız kütüphanemize koyarız ve oynarız bitiririz.Yayıncılardan izlemek zorunda kalmaz kimse.Bir devrin başlangıcı olucağı belli,hazır olun youtube da''gta 6 açacak pc toplama'' tarzı videolar mı dersin,patates grafik yamaları ile 10 yaşındaki yadigar sistemiyle 30fps almaya çalışanmı dersin hepsi olucak.Güzel bir oyun bekliyor bizi.

GTA 6 güzel olacak diyenler bu mesajımı beğebilir mi sayımızı görelim.

Sizce GTA 6 Online konusunda GTA 5'ten daha iyi olacak mı?

Son düzenleme:
Bence GTA 6 2014'te geliştirilmeye başlandığı için fazla iyi olmayacak. Fazla bir şey beklemeyin. Ama GTA7 gerçekçi olabilir

Çıkmadan hic bir insan bilemez bunu iyi desek kotu desek yalan olur ama oyun sektörünü yükseltecek yeni nesil bir oyun algısı oluşturacak bir detay ve seviye olacağına eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı