GTA 6'nın 2. fragmanı çoktan hazır

Hocam mantığınıza katılmıyoruım. O zaman hiçbir oyunu göstermek mantıklı değil. Bunu neden dengede tutma zorunluluğunda olsunlar ki, Rockstar'ın pazarlama politikası bu. Birden fazla trailer. Ürünün daha pazarlamasına girmedik, heyecan her zaman olacak dediğim gibi. Gta 5'te de rdr2'de de bu hep böyle oldu. Böyle bir düşünceyi ilk sizden duydum. :D
Dostum adamlar fragman çıkarta çıkarta ilerleseler oyundaki tüm sistemleri göstermeleri gerekir. Göstermesin demiyorum fazla olmasının anlamı yok diyorum dikkatli okuyun şu yazılanları. Sizin mantığınız adamlar 10. trailer'ı da göstermeli.
2 milyar para ama alacaktır GTA gibi bir markadan bahsediyoruz sevende olacak sevmeyende.

Aynen öyle hocam.
O parayı her türlü çıkartacak zaten. Yıllardır merakla beklenen bir oyun bu.

Dostum adamlar fragman çıkarta çıkarta ilerleseler oyundaki tüm sistemleri göstermeleri gerekir. Göstermesin demiyorum fazla olmasının anlamı yok diyorum dikkatli okuyun şu yazılanları. Sizin mantığınız adamlar 10. trailer'ı da göstermeli.

O parayı her türlü çıkartacak zaten. Yıllardır merakla beklenen bir oyun bu.
Burada bir istek yok. Burada referansımız yine Rockstar'ın yine kendisi. Bu adamlar hep birçok trailer çıkarıyorlar. Ve yeterince de bu büyüklükteki bir oyunu dengede tutuyorlar, baksana 11-12 ay arayla yayınlıyorlar 2 fragmanı. "10. trailer" örneğiniz saçma olmuş biraz. Rockstar'dan her zaman yaptığı şeyi yapmasını istemek mevzu. Fragman çıkarta çıkarta kısmı da benim dediğimle örtüşmüyor hocam. Bu adamların geçmişine baktığımızda 2. trailer'ı yükledikten sonra hızlı bir pazarlama sürecine giriyorlar ve trailer'lar, ekran görüntüleri yayınlıyorlar. Bu topluluğun spesifik isteği değil ki bana göresi sana göresi olsun. Trailer 1, 2, 3, online ve gameplay. Beklenenler bunlar, abartı yok. Siz benim mantığımı da anlayamamışsınız kendiniz de iyi okumadığınız için, oysa ki orada 5 tane trailer adı yazmışım eskilere dayanarak. Belki fazla bile çıkar Rockstar bu, deli gibi para harcayacaklar...

Bu adamlar hep birçok trailer çıkarıyorlar.
GTA 5'in birden fazla trailer'ı mı var yoksa tek bir trailer'ı mı var? RDR 2'yi 3'e kadar yayınlamışlar.
10. Trailer örneğini sizlere veriyorum, ''sizin mantığınız ile'' bu adamlar oyunun kendisini çıkarana kadar trailer yapmak zorundalar.
Rockstar fragmanlarını genel olarak çoğul yapmıyor, YouTube'a GTA 5 trailer diye arattığında tek bir trailer çıkıyor. RDR 2'de çoğul olmuş evet.
Online, ana hikayeden bağımsız olduğu için tabii ki onuda ayrı çıkartacaklar konu online değil. Oyun 2025'in sonuna doğru çıkacak, düz hesapla 1 yıl de sen ona. Ne kadar trailer beklentiniz var bilmiyorum ancak adamlar sürekli trailer yayınlarsa bu işin bir anlamı kalmayacak. Sürekliden kastım 3, 4, 5 gibi. 2 Tane yeterli fazlasına ne gerek var? Şu anda yayınlanan GTA 6 trailer'ı ile genel olarak muhteşem bir şey olacağını biliyoruz. Belki online için çıkartabilirler o gereksiz olmaz dediğim gibi ana hikaye ile online bağlılığı yok.

Merhaba.

Fransız oyun gazetecisi Chris Klippel, X üzerinden bir flood (uzun yazı) paylaştı.
Link: x flood

Fragman hazırlamanın uzunluğundan vs. bahsederken sonlarda bilgiler vermiş:

Özet olarak "bana trailer 2'nin neredeyse 1 aydan daha uzun zaman önce hazır olduğunu bildirdiler. 2 hafta önce de tekrar söylediler. Bu, Rockstar'ın büyük bir iletişim kampanyasına hazırlandığını gösteriyor. Yine de iletişim ekibinin hazırlanması 1 saatte olacak iş değil." diye bildirirken her ihtimali göz önünde bulundurmamızı da söylüyor.

Kendisi de 2024'te yayınlanabileceğini, kamuoyunun maksimum dikkatini çeken zamanlarda yayımlamak istediklerini söylüyor.

Bu tarihi etkileyecek şeyler arasında Mafia ve büyük GTA Online güncellemesi olduğunu söylüyor. Kastettiği şey trailer 2'nin bunlardan önce gelip bu tanıtımlara etkileşim desteği vermesi.
Gta online güncellemesinin tarihi ise ya 10 Aralık ya da 17(düşük ihtimal) Aralık.

Önemli: Ekleme olarak ilk fragmanda ne olacağı kendisine bildirilen bu hesap da ona tekrar aynı kişinin Aralık ayında fragmanın çıkacağını söylemiş. Temmuz 2023'te fragmanın başında Lucia'nın hapiste olduğunu söylemişti kendisi.

Sizin düşüncenizde bir değişiklik var mı? Sizce aralık'ta gelir mi?
Ben halen Aralık'tan umutluyum. Fikirlerinizi yazarsanız iyi olur. Okuduğunuz için teşekkürler.
1 saat önce Rockstar Games'in YouTube hesabında yeni bir GTA 5 DLC duyurusu yapıldı. Fotoğrafta yer alan '3', 3 Aralık tarihine işaret ediyor; yani bu, DLC ile ilgili bir bilgilendirme tarihi. Fragman gibi bir içerik henüz yayımlanmış değil. Ayrıca DLC'nin çıkış tarihi 10 Aralık olarak görünüyor. Rockstar, DLC'yi yayımladıktan sadece iki gün sonra bir fragman paylaşmayı tercih etmez diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-03_201039173.png
    resim_2024-12-03_201039173.png
    966 KB · Görüntüleme: 19
GTA 5'in birden fazla trailer'ı mı var yoksa tek bir trailer'ı mı var? RDR 2'yi 3'e kadar yayınlamışlar.
10. Trailer örneğini sizlere veriyorum, ''sizin mantığınız ile'' bu adamlar oyunun kendisini çıkarana kadar trailer yapmak zorundalar.
Rockstar fragmanlarını genel olarak çoğul yapmıyor, YouTube'a GTA 5 trailer diye arattığında tek bir trailer çıkıyor. RDR 2'de çoğul olmuş evet.
Online, ana hikayeden bağımsız olduğu için tabii ki onuda ayrı çıkartacaklar konu online değil. Oyun 2025'in sonuna doğru çıkacak, düz hesapla 1 yıl de sen ona. Ne kadar trailer beklentiniz var bilmiyorum ancak adamlar sürekli trailer yayınlarsa bu işin bir anlamı kalmayacak. Sürekliden kastım 3, 4, 5 gibi. 2 Tane yeterli fazlasına ne gerek var? Şu anda yayınlanan GTA 6 trailer'ı ile genel olarak muhteşem bir şey olacağını biliyoruz. Belki online için çıkartabilirler o gereksiz olmaz dediğim gibi ana hikaye ile online bağlılığı yok.
Gta 5'in trailer'larının hepsi YouTube'da bulunmaz çünkü kullanınlan müziğin telif hakkı mı dolmuştu ne tam hatırlamıyorum, bu sebeple trailer 1 2 ve 3 (karakterlerin tanıtımı) online tanıtımı ve gameplay var. Ama sağda solda bulunur. Gta 5 launch timeline'da çıkar.

Bizim beklentimiz kendi beklentimiz değil yine tekrarlıyorum Rockstar'a göre. 5 trailer kesinlikle bekliyorum. Yani gerek var mı kısmından ziyade istiyorum ve bu benim isteyip istememe bağlı bir şey değil adamların politikası bu zaten yayınlayacaklar. Ben yayınlayacak olan adamlara "hayır yayınlama zevkim kaçar" niye diyeyim...

1. trailer oyun dünyasını, 2. trailer görevleri vs. 3. trailer da karakterleri tanıtıyor genelde. Bu sebeple %100 5 tane bekliyorum, fazlası değil. Ha 4 tane atacaklarsa da beni bozmaz online ve gameplay beni tatmin eder oldukça.

Gerçek dışı 5 6 7 trailer diye bir beklentim yok. Aksine gta 6 birkaç trailer ile sönecek kadar küçük bir oyun olmadığı için isterlerse 5'in üstü yani beklentimin üstünde de çıkarsalar havası sönmez.

Son düzenleme:
Gta 5'in trailer'larının hepsi YouTube'da bulunmaz çünkü kullanınlan müziğin telif hakkı mı dolmuştu ne, bu sebeple trailer 1 2 ve 3 (karakterlerin tanıtımı) online tanıtımı ve gameplay var. Bizim beklentimiz kendi beklentimiz değil yine tekrarlıyorum Rockstar'a göre. 5 trailer kesinlikle bekliyorum.
Çünkü 1. trailer oyun dünyasını, 2. trailer görevleri vs. 3. trailer da karakterleri tanıtıyor genelde. Bu sebeple %100 5 tane bekliyorum, fazlası değil. Gerçek dışı 5 6 7 trailer diye bir beklentim yok.
Benim tahminim 4 fragman olacak.
  1. Oyunun duyuru fragmanı 5 Aralık’ta yayımlandı.
  2. Hikâyeye odaklı bir fragman (Tahmini: İlkbahar 2025).
  3. Gameplay (oynanış) fragmanı (Tahmini: Yaz 2025).
  4. Çıkış fragmanı ise oyunun çıkışına 1-2 ay kala, muhtemelen (Sonbahar 2025).

GTA 5'in trailer'larının hepsi YouTube'da bulunmaz çünkü kullanınlan müziğin telif hakkı mı dolmuştu ne tam hatırlamıyorum, bu sebeple trailer 1 2 ve 3 (karakterlerin tanıtımı) Online tanıtımı ve gameplay var. Ama sağda solda bulunur. GTA 5 launch Timeline'da çıkar.

Bizim beklentimiz kendi beklentimiz değil yine tekrarlıyorum Rockstar'a göre. 5 trailer kesinlikle bekliyorum. Yani gerek var mı kısmından ziyade istiyorum ve bu benim isteyip istememe bağlı bir şey değil adamların politikası bu zaten yayınlayacaklar. Ben yayınlayacak olan adamlara "hayır yayınlama zevkim kaçar" niye diyeyim...

1. trailer oyun dünyasını, 2. trailer görevleri vs. 3. trailer da karakterleri tanıtıyor genelde. Bu sebeple %100 5 tane bekliyorum, fazlası değil. Ha 4 tane atacaklarsa da beni bozmaz Online ve gameplay beni tatmin eder oldukça.

Gerçek dışı 5 6 7 trailer diye bir beklentim yok. Aksine GTA 6 birkaç trailer ile sönecek kadar küçük bir oyun olmadığı için isterlerse 5'in üstü yani beklentimin üstünde de çıkarsalar havası sönmez.

Eğer ertelenirse 4 üstü beklerim fazlası çıkmaz bence.

Benim tahminim 4 fragman olacak.
  1. Oyunun duyuru fragmanı 5 Aralık’ta yayımlandı.
  2. Hikâyeye odaklı bir fragman (Tahmini: İlkbahar 2025).
  3. Gameplay (oynanış) fragmanı (Tahmini: Yaz 2025).
  4. Çıkış fragmanı ise oyunun çıkışına 1-2 ay kala, muhtemelen (Sonbahar 2025).
Karakterleri tanıtan bir fragman beklemiyorsunuz yani. Olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı