GTA IV vs GTA V

GTA 4 mü yoksa GTA 5 mi daha iyi?

• GTA IV

Oy: 101 40,9%
  • GTA V

Oy: 146 59,1%

• Oy verenlerin toplamı
    247
@KırAtlıLiberal bunun tam tersini yapan azımsanmayacak bir kesim de var.
GTA 5'te Rockstar bana göre ağırlığını kaybetti. GTA 5 açık dünya'nın dışkısını çıkardı ve her kesmin oynadığı bir oyun haline geldi saçma sapan eklentiler oyunu iyice minecraft'a çevirdi. Ben ilk oynadığımda da zevk almamıştım o zaman küçük olmama rağmen. GTA 4'ün ve eklentilerinin 10/1 olamaz benim için GTA 5. GTA 4 açık dünya ve saçma sapan eklentiler dışında GTA 5'ten çok daha iyi.

Bana göre çok net GTA IV. Ayrıca Infernus'un sürüş hissiyatı muhteşemdi hikayesinin yanı sıra.
634441-Grand-Theft-Auto-4-Screenshot-2018.03.13-14.45.24.43.jpg
pk90E4.jpg

Gerek hikâyesiyle, gerek fizikleriyle, gerek karakterleriyle, gerek sesleriyle GTA 4 bence çok daha iyi bir oyun. Optimizasyon konusunda çuvalladılar, onu da halledip çıkarsalardı bence en iyi GTA oyunuydu. Onun dışında çok "underrated" bir oyun olduğunu düşünüyorum GTA 4'ün.

GTA 5'in evet, hikâyesi iyi ama bir GTA 4'ü yakalayamıyor bence. Trevor gibi saçma sapan karakterleri ve bitmek bilmeyen para hırsından dolayı o oyundan çok soğudum. Ha, grafikleri bakımından çok iyi, ona laf yok.

nE? Şaka mı ediyorsunuz yoksa oyunu oynamadınız mı? GTA V'in hikayesi kadar iyi kurgulanmış hikaye çok az piyasada. Ha bana inanmıyorsanız gidin Dost Kayaoğlu'dan dinleyin. Şaka gibi gerçekten. GTA V vs GTA IV videosu izleyip mi geldiniz? :D Kötü renk paleti, iğrenç şehir atmosferi, berbat ötesi kontroller... Daha sayayım mı?
Daha sayın bir de her iki oyunun çıkış yılına bakarak sayın hatta grafik konusunu. Ayrıca hızlı giderken dönmeyen arabalar gerçekçi gelmiyor mu size? Hızlıca giderken çok mu rahat dönüyor arabalar? Veya GTA5' te 200km hızla gidip çarpınca arabanın köşesi yamuluyor GTA4' te araba yanıyor neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı