GTA IV vs GTA V

GTA 4 mü yoksa GTA 5 mi daha iyi?

• GTA IV

Oy: 101 40,9%
  • GTA V

Oy: 146 59,1%

• Oy verenlerin toplamı
    247
Kişisel tercihdir bu.

Bence IV, havada karada alır.

Crowbcat video yapmıştı :=)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA'lar asla gerçekçi olmadı. Her zaman eğlenceli oldu. Bunu sunamayan GTA'lar ise kötü oyundur. Örneğin GTA IV.
GTA IV'da gayet eğlenceli, şahsen araba sürerken IV'da, V'e göre daha fazla keyif alıyorum. Hikayesini söylemeye bile gerek yok, V'de olan hikayeye hikaye demem ben.

Rockstar'ın 3 jenerasyon boyunca oyunu re-release etmesi onların tembelliği.

GTA IV mü eğlenceli? :D Eğlenceli falan değil sadece gerçekçi yapılmaya çalışılan ve abartılı fiziklerle öne çıkan bir oyun. Gerçekçilik arıyorsanız Mafia az ileride. Ha onları da severim ve gayet güzel yaparlar. GTA IV'ü bırakın artık. Zamanında bile iyi bir oyun değildi. Dönmeyen arabalar mı dersin, hantal karakter animasyonları mı ohoo...

GTA'lar asla gerçekçi olmadı. Her zaman eğlenceli oldu. Bunu sunamayan GTA'lar ise kötü oyundur. Örneğin GTA IV. GTA V ise 3 farklı konsola sahip. Daha ne? :d
GTA'lar gerçekçi olunca daha eğlenceli oluyorlar bu arada. GTA 4'ün sürüş mekaniği o kadar iyiydi ki. Sadece PC optimizasyonu kötü.

Hahahhaahahha güldürmeyin arkadaşım! Konsolda da oynadım GTA IV'ü zamanında. Optimizasyonla ilgisi yok oyunun kötülüğünün. GTA 1 bile > GTA IV. Simülasyon arıyorsanız diğer oyunlara bakın. GTA'dan bunu beklemek yanlış olur. Zaten satış rakamları da bunu gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı