GTA Online Your NAT type is Strict hatası

• Konuyu başlatan yika38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.585
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
11
Yer
Kayseri
GTA 5 Online'de bir sunucuya bağlandığım zaman çok kısa bir süre oynadıktan sonra bir anda herkes çevrimdışı oluyor ve sol üstte "Your NAT type is Strict" uyarısı alıyorum. "Find New Session" diyorum, yeni sunucuya bağlanıyor gibi oluyor, sonra yine aynı hata!

Modem arayüzünde bazı ayarlar yapmak gerekiyormuş sanırım, modem arayüzüne hiçbir şekilde erişemiyorum. Servis sağlayıcım VodafoneNet, modem NetMaster Infinity 401.

SpeedTest 07.03.2020 Sonuç.PNG

Hata görüntüsü:
20200307233228_1.jpg

Nasıl çözebilirim?

Bi yolu var ben ben statik IP dışında butun yontemleri denedim ama çözemedim VPN ile çozdum artık arkadaşlarımla rahatça oyniyabiliyorum kullandığım VPN teknovpn.
Modem benle aynı bende 1 yildan beri çozememistim Kablonet kullanıyorum.

VPN düzeltiyor mu bilmiyorum ama ben 1 ay yoğun bir şekilde uğraşıp düzeltememiştim. Son çare olarak statik IP satın aldım ve düzeldi.

VPN ile şimdi çözdüm lag falanda olmuyor gayet normal oynıya biliyorum arkadaşın birisi vardı mobil internetiyle oynıyordu ona da anlattım sorunun çözümünü rahat oynıyabiliyorz şimdi statik IP yapsan artı para alıyorlar.

ben defender gelişmiş ayarlardan gtaya izin veriyorum launcher başlayınca engelle oluyor sorun bu. Bunu kaldırmayı başarırsak sorun çözülecek fakat nasıl kaldıracağız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı