GTA San Andreas Steam sürümü alınır mı?

Peki bu sorunlar sadece PC'de mi var? PlayStation 5 üzerinden GTA San Andreas oynarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Veya başka bir konsol versyonunda?
Şikayetler Steam versiyonu üzerinde yoğunlaşmış. Sanırım konsollarda sıkıntı yok. Lakin GTA SA esasen PS2 oyunu olup, -bildiğim kadarıyla- PS5'in PS2 uyumluluğu olmadığı için oynanmayabilir. Ancak, sonradan PS3 sürümü çıkmıştı. Belki onun sayesinde oynanabilir.

Korsan oynayarak bitirdim ben ama öncesinde oyunu satın aldım tabii ki. Dost Kayaoğlu'nun tavsiyesini dinleyerek Steam'den almadım oyunu.

Oyunu zamanında Rockstar ücretsiz vermişti. Kendi platformu olduğu için düzeltmiştir diye düşünmüştüm. Ama yok abi, yarım saat sonra küfredip önce oyunu, ardından da Rockstar Launcher'ı kaldırdım.

Şikayetler Steam versiyonu üzerinde yoğunlaşmış. Sanırım konsollarda sıkıntı yok. Lakin GTA SA esasen PS2 oyunu olup, -bildiğim kadarıyla- PS5'in PS2 uyumluluğu olmadığı için oynanmayabilir. Ancak, sonradan PS3 sürümü çıkmıştı. Belki onun sayesinde oynanabilir.

PS2 classic diye geçiyor diye biliyorum PS4'de oynanabiliyorsa PS5'de de oynanabiliyordur herhalde. PS5'in PS4 geri uyumluluğu var biliyorum.

PS2 classic diye geçiyor diye biliyorum PS4'de oynanabiliyorsa PS5'de de oynanabiliyordur herhalde. PS5'in PS4 geri uyumluluğu var biliyorum.
Orada oynanan oyun PS4'ün kendisinin geriye dönük uyumluluğu sayesinden oynanmıştır. Esasen bir PS4 oyunu olmadığı için ve PS5'in de PS4 öncesine desteği olmadığı için oynanabileceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı