GTA San Andreas Steam sürümü alınır mı?

Bu şey değil mi ya: "Abi bethesda oyunlarındaki hatalar modla düzeliyor."
Ya arkadaşlar ben ana mekanikleri düzeltmek için neden mod kurayım? Mod dediğimiz şey benim aklıma gelen ekstra şeyleri yapmam değil midir?
O zaman bu oyunu oynanabilir hale getirenlere ya para verecekler, ya da oyunu satmayacaklar. Satıyorlarsa da güncelleme verecekler. Bak Valve 16 yıllık oyunda bir göz kırpma hatasına bile güncelleme verdi. Bu oyun ise 1080P'ye upscale edilmiş ve öylece salınmış. (Steam portu 1080P upscale edildi mi bilmiyorum. Rockstar Launcher versiyonu öyleydi.)
Klavyene sağlık demek istediklerimi demişsin. Bir ürüne para veriyorsak o ürün çalışmak zorunda. Modlarla düzeltilebiliyor bir mazeret olamaz.

Bu şey değil mi ya: "Abi bethesda oyunlarındaki hatalar modla düzeliyor."
Ya arkadaşlar ben ana mekanikleri düzeltmek için neden mod kurayım? Mod dediğimiz şey benim aklıma gelen ekstra şeyleri yapmam değil midir?
O zaman bu oyunu oynanabilir hale getirenlere ya para verecekler, ya da oyunu satmayacaklar. Satıyorlarsa da güncelleme verecekler. Bak Valve 16 yıllık oyunda bir göz kırpma hatasına bile güncelleme verdi. Bu oyun ise 1080P'ye upscale edilmiş ve öylece salınmış. (Steam portu 1080P upscale edildi mi bilmiyorum. Rockstar Launcher versiyonu öyleydi.)
Zaten Steamdeki Gta Sa'nın da birçok hatasını düzeltiler ama hala eksik maalesef. Oyunun en iyi şarkıları mesela bazıları kaldırıldı teliften dolayı.

Oyunun korsan sürümünde bile hatalar var o sürüme bile birkaç modifikasyon kurman gerekiyor çok zor bir işlem değil zaten rehber niteliğinde videolar izleyerek yapılabilir. Ayrıca oyun hala aktif olarak oynanmakta o modlar sayesinde SA-MP, MTA gibi platformlara erişebiliyorsun. Mission 2.0 gibi nimetlerden faydalanabiliyorsun. :)

Yani Rockstar hataları düzeltse bile yine downgrade yapmak gerekebilir çünkü modlara karşı kapalı güncellenmiş olur sonuçta.

Zaten Steam'deki GTA SA'nın da birçok hatasını düzeltiler ama hala eksik maalesef. Oyunun en iyi şarkıları mesela bazıları kaldırıldı teliften dolayı.

Oyunun korsan sürümünde bile hatalar var o sürüme bile birkaç modifikasyon kurman gerekiyor çok zor bir işlem değil zaten rehber niteliğinde videolar izleyerek yapılabilir. Ayrıca oyun hala aktif olarak oynanmakta o modlar sayesinde SA-MP, MTA gibi platformlara erişebiliyorsun. Mission 2.0 gibi nimetlerden faydalanabiliyorsun. :)

Hala çok fazla hata var. Bu oyun bu haliyle satılmamalı bile. Modcular düzeltebiliyor ise Rockstar'da düzeltebilir ama uğraşmıyorlar. Bu durumun savunulacak bir tarafı yok kimse para verip üstüne modlarla uğraşmak zorunda değil.

Hala çok fazla hata var. Bu oyun bu haliyle satılmamalı bile. Modcular düzeltebiliyor ise Rockstar'da düzeltebilir ama uğraşmıyorlar. Bu durumun savunulacak bir tarafı yok kimse para verip üstüne modlarla uğraşmak zorunda değil.
Hocam bazı kesim var korsanda hiç hata yok kusursuz sanıyor. Steam'den de alsan korsan da oynasan mecbur kurmak zorundasın modları.

24 mü demek istedin?

Evet ama orada kastettiğim 60 FPS Frame Limiter kapatılınca FPS'in uçması.
Oynanışda hatalar var mı peki? Bazen oyunda etraf bulanık kalıyor yüklenmiyor. Bunda da öyle sıkıntılar var mı?
Oynanışında çok fazla hata var. Downgrade ederseniz oynayabilirsiniz. Onun dışında çok sıkıntıları var örnek olarak GYM'den çıktığında CJ siyah ekran takılı kalıyor ve Alt+Tab atıp Frame limiteri kapatmadan düzelmiyor gibi gibi.

Eğer singleplayer olarak oynayacaksan evet alınır ama eğer mta gibi modlar indirip multi oynayacaksan hayır korsan indir çünkü orjinal san andreas'ta steamde sıkıntı oluyor mta falan oynayamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı