Gta V mi Battlefield 1 mi ?

effectustasi

Kilopat
Daha fazla  
Sorum budur arkadaşlar. Biliyorsunuzdur Black Friday yaklaşıyor bende o zamana kadar ne alacağımı düşünüyorum. Bazı yakın arkadaşlarımın GTA 5'i var. Ama Battlefield 1'i olan yok. GTA 5 mi almalı yoksa Battlefield 1'i mi? Ve hangisi daha ucuz olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin zevkine bağlı birşey bu eğer acık dunya(istediğini yapabildiğin)seviyorsan GTA5 ama savaş seviyosan battlefield 1 tabiki piyasaya bakılırsa şimdiki 280 lira civarı(80 euro) ama gta 180lira

Sorum budur arkadaşlar. Biliyorsunuzdur Black Friday yaklaşıyor bende o zamana kadar ne alacağımı düşünüyorum. Bazı yakın arkadaşlarımın GTA 5'i var. Ama Battlefield 1'i olan yok. GTA 5 mi almalı yoksa Battlefield 1'i mi? Ve hangisi daha ucuz olur?

Gta 5 oynuyordum her gün 2 saat ama battlefeild 1 aldığımdan beri gta 5 oynamıyorum battlefeild 1 daha sevdim ben bilgisayarda oynadım pc gta 5 170tl ps4 260 TL battlefeild 1 250 TL ps4 320tl Media market e battlefeild 1 var

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı