GTA V Redux Hikaye Modu Yükleniyorda Kaldı

İşletim sistemi
Windows 10

BurakDogay

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
166
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5 iyiydi, Redux kurdum ve hikaye modu yükleniyorda kaldı. Bilgisayar ismini Türkçe yaptım, System.xml'i sildim, sonra Rockstar Games'i sildim, hala düzelmedi. Ekran kartım GeForce 940M, 8 GB RAM ve i5 6. nesil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu zor açıyormuş? HD 4000 ile 4 kere bitirdim. 700 saat oynamam vardı.

Hocam açmıyor demedim zor açıyor dedim sistemi yeterli fakat çok da değil lütfen üslubunuza dikkat edin yanlış bilgi verdiysem bile yardımcı olmaya çalışıyorum.
Hem Redux kumuş dikkat çekerim.
 
Oyunu zor açıyormuş? HD 4000 ile 4 kere bitirdim. 700 saat oynamam vardı.
Redux'un ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhalde, Redux oyunun grafiklerini bu hale getiriyor.

maxresdefault.jpg


Ve böylece normal sistem gereksinimlerinden neredeyse 4-5 kat daha iyi bir sistem istiyor.
 
Hocam açmıyor demedim zor açıyor dedim sistemi yeterli fakat çok da değil lütfen üslubuna dikkat edin yanlış bilgi verdiysem bile yardımcı olmaya çalışıyorum.
Üslubumda bir sıkıntı yok. Hakaret, küçümseyici şeyler söylemedim. İlk önce dediğiniz mesajı tekrarlayarak bunu gerçekten dediğinizi. Benim yanlış anlamadığımı idrak amacıyla tekrire başvurdum. Sonrasında ekran kartı bile olmayan HD 4000 ile kaç kez bitirdiğimi ve oynayış saatimi söyleyerek, çok aşağıda bir kart olan HD 4000 ile çok kez bitirdiğimi. +700 saat oynayışa sahip olduğumu söyledim. Sistemi yeterli, GTA 5 PS3'e bile çıkmış bir oyun. Yeterli değil derken, Ultra - MSAA x16 falan mı kasdettiniz bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı