GTA V VSync ile Kasma Sorunu

Kronik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GTA V' de V-sync açık, 60 FPS sabit oynuyorum. Fakat araba ile hız yaptığımda seri şekilde sürekli olarak kasma hissediyorum. Bunun nedeni ne olabilir ? Sistem:
  • Asus GTX 1060 3GB ekrankartı
  • Ryzen 5 1400 işlemci
  • Asus Prime A320M-k anakart
  • Corsaır Vengeance 8GB RAM
  • WD Blue 1TB HDD
  • Xıgmatek Calıbre 600W güç kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Vsync , bilgisayarın 60 FSP vermesini sağlamaz. VSync, yenileme hızını 60 Hz'te sabitler. Takılma oluyorsa FPS 60 altına düşüyor demektir.
Recep abi, LOL' de denedim ve 120-140 arası aldım. 60 FPS sabit yapınca gözle görülen bir kasma hissettim. Bunun nedeni nedir ? LOL' de 60 FPS alıp kasan bir sistem yok herhalde. Bunun için bir video yükleyeceğim. Video linkini atınca inceleyebilir misin ?

Afterburner ile GPU ve CPU kullanımını paylaşırsan net bir cevap verebiliriz.
Resim yüklerken, ''Yüklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir. '' bu hatayı alıyorum.

Vsync , bilgisayarın 60 FSP vermesini sağlamaz. VSync, yenileme hızını 60 Hz'te sabitler. Takılma oluyorsa FPS 60 altına düşüyor demektir.
Arkadaşlar videoya bakar mısınız ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzledim, pek bir sorun göremedim. Standart 60 FPS'de oynuyorsun. VSync açınca monitörün kaç HZ ise o FSP'yi alırsın. Seninki 60Hz, aldığın FPS 60 ve pek düştüğünü görmedim. Bir de VSync kapatarak video paylaşır mısın?

Benim sorunum 60 FPS alırken sistemde kasma olması. Video açıklamasına da yazmıştım videoda pek belli olmuyor. Dikkatli bakarsan sorunu fark edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…