GTX 1050 almaya değer mi ?

En çok payday 2 için alıcağım ve PUBG ve GTA 5 .
Bu kartı ne kadara almayı düşünüyorsunuz?
Lütfen bütçe belirtin ki daha iyi ekran kartı önerileri yapalım. Oynayacağınız oyunları söyleyince alacağınız ekran kartı fiyatını belirtemiyoruz maalesef. 1050 bütçesinde bir şey alıyorsanız 2. el 4 GB vRAM'li 960 alın.
Haklısınız. 960 modeli 1050 modeline nazaran daha performanslı. Daha ileriye dönük olur. Hem daha ucuzada bulunabilir.

Lütfen bütçe belirtin ki daha iyi ekran kartı önerileri yapalım. Oynayacağınız oyunları söyleyince alacağınız ekran kartı fiyatını belirtemiyoruz maalesef. 1050 bütçesinde bir şey alıyorsanız 2. el 4 GB vRAM'li 960 alın.
En fazla 1500 TL bütçem var daha PSU ve kasa lazım .
İlk başta 1030 için konu açmıştım. Pek yetmez diye o karta para vermek istemedim .

Şimdi size "RTX serisi çıkana kadar tekrar düşünün çünkü eski nesil ucuzlar ve belki paranız daha yeni kartlara yeter." derdim ama Dolar kurunun ne olacağı belli değil bu memlekette. Paranız yetiyorsa alın. :) Daha sonra satar üstüne ekleyip daha iyisini alırsınız. Bu taktikle zamanında GTX 750 TI' lardan RX 480' e gelebildim şimdilik :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı