GTX 1050 Ti satıp RX 580 almak doğru karar mı?

• Konuyu başlatan cxpawf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2.404
1050 Ti'dan sonra RX580 almak çok iyi bir upgrade değil bence. 5600XT seviyesinde bir şey daha iyi olurdu.
Tabi RX 580 kötü bir kart olduğu için değil, en az %40 performans artışı alacaksınız. Model olarak Asus yerine Sapphire kartlara yönelebilirdiniz ama, soğutma olarak daha başarılı.
Ayrıca @FingoIfin hocam; konu AMD vs NVIDIA değil, tartışma yaratmayın lütfen.

1050 Ti'dan sonra RX580 almak çok iyi bir upgrade değil bence. 5600XT seviyesinde bir şey daha iyi olurdu.
Tabi RX 580 kötü bir kart olduğu için değil, en az %40 performans artışı alacaksınız. Model olarak Asus yerine Sapphire kartlara yönelebilirdiniz ama, soğutma olarak daha başarılı.
Ayrıca @FingoIfin hocam; konu AMD vs NVIDIA değil, tartışma yaratmayın lütfen.
Allah senden razı olsun sen olmasan bu konuya son nokta konulamazdı moderatör yaptırımı dışında.

1800 TL, 1050 Ti mı? Hocam iyi kazık atmışsınız tebrikler.

Araştırmadan alan adam da bunu haketmiş gibi bir şey.

Bakın kazık değil adamın 8 k televizyonu varmış bize de geldi sizde 8 k destekleyen ekran kartı var mı diye bizde var dedik bakın 2. kez söylüyorum bu Gigabyte'ın ürettiği özel bir kart normal 1050 Ti'lara göre çok daha yüksek performans veriyor adıda GTX 1050 Ti G1 Gaming şu anki fiyatpahalı 2. elden 1800 sattık anlamayan var mı?

Hocam siz niye sinirleniyorsunuz ki? Sevinmeniz lazım. 1050Ti istediği kadar güçlü olsun bir 1650S değil sonuçta.

Artık pahalı olmasının sebebi üretilmemesi yani stok sorunu. Hiçbir 1050Ti sıfır fiyatını haketmiyor şuan.

1800 TL, 1050 Ti mı? Hocam iyi kazık atmışsınız tebrikler.

Araştırmadan alan adam da bunu haketmiş gibi bir şey.

Şu anki fiyatı 2200 TL internete yazın GTX1050 Ti G1 Gaming diye bakın fiyata.
Hocam siz niye sinirleniyorsunuz ki? Sevinmeniz lazım. 1050 Ti istediği kadar güçlü olsun bir 1650S değil sonuçta.

Artık pahalı olmasının sebebi üretilmemesi yani stok sorunu. Hiçbir 1050 Ti sıfır fiyatını haketmiyor şu an.

Tamam konuyu kapatalım artık.

Şu anki fiyatı 2200 TL internete yazın GTX1050 Ti G1 Gaming diye bakın fiyata.

Tamam konuyu kapatalım artık.
Hocam siz niye inatlaşıyorsunuz anlamadım doğrusu. İyi yapmışsınız diyorum sinirleniyorsunuz, bakın bir daha söylüyorum: Bu 1050Ti'lar üretilmiyor! Üretilmediği için pahalılar! Yani stok sorunu var.

İstediği kadar güçlü olsun 1050Ti, bir 1650 bile etmez!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı