Arkadaşlar ben bundan bir hafta önce bir sistem topladım. Sistemi teslim aldıktan sonra GTA V oyununa girdim. 55-70 arası FPS değerleri alırken bile sisteme sürekli drop giriyor. Fakat bu söylediğim drop FPS drobu değil. Gözle görülür bir şekilde anlık olarak 60 FPS'te kasıyor ve düzeliyor. Bu olay 2 veya 3 saniyede bir gerçekleşmekte. Sistemde sıcaklık değerleri gayet normal, Sürücüler son sürüm. Bu hata hangi bileşenden dolayı gerçekleşiyor olabilir? Sistemim:
Asus GTX 1060 3GB
AMD Ryzen 5 1400
WD Blue 1TB HDD
Asus Prime A320M-k anakart
600W Xıgmatek güç kaynağı
Selam, sorun açık ve net bir şekilde ekran kartının 3 GB VRAM'e sahip olması ve oyunların sahip olduğundan daha fazla VRAM kullanması. Bu sinir bozucu bir durum ve dediğin gibi anlık droplara sebep olur. Maalesef hatayı başta yapmışsın, keşke buraya danışsaydın...
Selam, sorun açık ve net bir şekilde ekran kartının 3 GB VRAM'e sahip olması ve oyunların sahip olduğundan daha fazla VRAM kullanması. Bu sinir bozucu bir durum ve dediğin gibi anlık droplara sebep olur. Maalesef hatayı başta yapmışsın, keşke buraya danışsaydın...
Adam burda GTX 1060 3 GB ile 6 GB modellerini karşılaştırıyor 55-68 arası FPS alıyor hepsini ultra oynuyor. Ben de araştırıyorum ama RX 580 4 GB alıcaktım kahpe bitcoinciler işimi bozdu.