GTX 1060 Anlık GPU Kullanım Düşmesi

Emrtgm

Hectopat
Daha fazla  
Asus Dual GTX 1060 ekran kartına sahibim.
Bi aralar güç kaynağı arıza çıkardı. Garantiye gitti geldi. O da arıza çıkarınca yeni bir PSU aldım.
Tabi bu arada bilgisayarı çok götür getir yaptım Vatan Computer'a. Bu arada garantiden gelen PSUyu bir daha garantiye gönderdim sıkıntı yok deyip geri gönderdiler.

Eski PSU: Corsair Vs650
Yeni: Fsp Hyper 700 (80 Plus değil)

Bir süre sonra fark ettim Cs:Go gibi basit bir oyunda GPU kullanımı aniden düşüyor. Sorna tekrar artıyor. Bu yüzden anlık FPS droplar yaşıyorum. İşlemcim i5 6600 darboğaz yapmıyor.

Bu sıkıntı çok fazla güç kaynağı değiştirdiğimden kaynaklanmış olabilir mi ?
Yazılımsal mı?
Yoksa parça değişimi gerekir mi?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Bu arada bi ara yanlıslıkla format atmaya çalısırken diskteki dosyaları silmişdim c deki. Ondan sorna bi şekilde bi yere götürüp w8 yüklettim. O arada dosyalar zarar görmüş olabilirmi bir format giderebilirmi sizce sorunu ?

Bu arada bi ara yanlıslıkla format atmaya çalısırken diskteki dosyaları silmişdim c deki. Ondan sorna bi şekilde bi yere götürüp w8 yüklettim. O arada dosyalar zarar görmüş olabilirmi bir format giderebilirmi sizce sorunu ?
W10 kurun bence. Komple sistemi yazarmısınız?

W10 kurun bence. Komple sistemi yazarmısınız?
Sistem
Gtx 1060
İşlemci:i5 6600
Ram:16 Gb
250 Gb ssd
1 tb HDD

Siz en iyisi bilen birine götürtüp W10 kurdurun ardından sürücüleri güncelleyin. Sistemde eski bir HDD kullanıyorsanız sorunun sebebi o olabilir.

HDD yeni kasayı 2016 Ağustos ayında topladım. Teşekkürler tavsiyeniz için

Ayrıca W10 yerine 7 kursam bir şey değişir mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı