GTX 1060 CS:GO düşük GPU kullanımı

Wolfgang adlı kanalın bechmark testleri tamamen sahte. CS:GO gibi bir oyunda GTX 1060 ile bu kullanım değerlerine ulaşması mümkün değil. Çözünürlüğü 4K'ya almadıkça %90 gibi bir değere ulaşabileceğimizi zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar, kısaca ukalalık yapmadan özetliyorum. CS:GO oyunu CPU isteyen bir oyun fakat GPU kullanımı da %50'nin üzerine çıkabilmekte şöyle aşağıda kanıtı;

Eki Görüntüle 364343

Gördüğünüz üzere arkadaşlar CPU ve GPU kullanımı ikisi de yüksek, benimki ise %30-35 civarı lütfen sadece CS:GO'da GPU kullanımımı artırmamı nasıl yapacağımı bilenler fps_max 0 gibi şeyler yazmadan yardımcı olsun, ukalalık yapıyorsam affola.

Nvidia Denetim Masasından uygun ayarları yapmayı denediniz mi ?

Arkadaşımda GTX 970 var 300 fps sabit oynuyor çok saçma değil mi ben 150 alıyorum en düşük ayarlar 1280x1024

1280x1024'te açarsan darboğazı arttırırsın fps düşer. Sen oyunları 1080p'de oynamalısın. Hatta 2K'da da açabilirsin DSR'ı kullanarak.

Bu ayarlara alıştım fakat 1920x1080'de de aynı fps vs
GPU kullanımını arttırabilirsin ama FPS yükselir mi bilmiyorum. Grafik ayarlarını yükselt. Grafikleri yükselltiğin için GPU daha çok iş yapacaktır ve daha çok kullanılacaktır.
Amacım en düşük ayarlarda gpu kullannımı arttırmak

Wolfgang adlı kanalın bechmark testleri tamamen sahte. CS:GO gibi bir oyunda GTX 1060 ile bu kullanım değerlerine ulaşması mümkün değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de düşük FPS sorunu vardı Windows ayarlarını yap bi konudaki öyle dene birde.

[Çözüldü] CS:GO'da sabit FPS sorunu - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı