nesrager
Kilopat
En sonunda parçalayacağım 4000 liraya upgrade ettik nafile.valla her konunun altında aynı yorumlar format atın onu yapın bunu yapın onları yaptık zaten olmadığı için çare arıyoruz
En sonunda parçalayacağım 4000 liraya upgrade ettik nafile.valla her konunun altında aynı yorumlar format atın onu yapın bunu yapın onları yaptık zaten olmadığı için çare arıyoruz
AMD ryzen 5 1600Sorun biraz da sizde olabilir mi? Hiç bir bilgi vermemişsiniz bizden mucize bekliyorsunuz. İşlemciyi bile sonradan yazdınız. Tüm sistemi yazar mısınız? Bu sorun hangi oyunlarda oluyor? Önceden bu tarz konuları açarken sistemi belirtmeyen üyelere ceza veriliyordu, sistem imzasında olsa bile.
Black desert online ve pubgde bu sorunu yaşıyorum.Sorun biraz da sizde olabilir mi? Hiç bir bilgi vermemişsiniz bizden mucize bekliyorsunuz. İşlemciyi bile sonradan yazdınız. Tüm sistemi yazar mısınız? Bu sorun hangi oyunlarda oluyor? Önceden bu tarz konuları açarken sistemi belirtmeyen üyelere ceza veriliyordu, sistem imzasında olsa bile.
başka oyun oynamıyorum zaten genelde@Nado27 dostum oyun içinde ekran kartı bellek kullanımı ne alemde? 2500+ ise ekran kartı belleği az geldiği için oluyor olabilir. Ayarları düşürmeyi dene.
Bir de diğer oyunlarda oluyor mu? Yoksa sadece bu ikisi mi?
bakayım bi kaç kullanıyor@Nado27 dostum oyun içinde ekran kartı bellek kullanımı ne alemde? 2500+ ise ekran kartı belleği az geldiği için oluyor olabilir. Ayarları düşürmeyi dene.
Bir de diğer oyunlarda oluyor mu? Yoksa sadece bu ikisi mi?
bu anlık olaraka gpu bi anda %90 dan 40 a filan düşüyor o an fps drop yiyorum zaten sinirimi bozan şey obaşka oyun oynamıyorum zaten genelde
bakayım bi kaç kullanıyor
Bu olay olurken diğer parçaların kullanımı nasıl oluyor? RAM, Depolama birimi, işlemci...başka oyun oynamıyorum zaten genelde
bakayım bi kaç kullanıyor
bu anlık olaraka gpu bi anda %90 dan 40 a filan düşüyor o an fps drop yiyorum zaten sinirimi bozan şey o
atacam hocam saat 8 gibi eve geçinceBu olay olurken diğer parçaların kullanımı nasıl oluyor? RAM, Depolama birimi, işlemci...
V-sync açmayı denediniz mi? Tamam belki FPS 60'a sabitlenir ama takılmalar geçebilir.
eksik var söyleyin tekrar atayımBu olay olurken diğer parçaların kullanımı nasıl oluyor? RAM, Depolama birimi, işlemci...
V-sync açmayı denediniz mi? Tamam belki FPS 60'a sabitlenir ama takılmalar geçebilir.
Her konunun altına aynı yorumları yapıp puan kasan tipler en sevdiğimBu olay olurken diğer parçaların kullanımı nasıl oluyor? RAM, Depolama birimi, işlemci...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.