GTX 1060 GTA 5 Düşük FPS

Mert_1907

Hectopat
Sistem:
AMD Ryzen 5
MSI GTX 1060 Gaming X
MSI B350 Mortar Arctic

Oyunu oynarken bir anda FPS düşüyor ve geri çıkmıyor. Sadece oynarken değil, escape tuşuna basıp haritaya bakarken de kasıyor. Oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor ama neredeyse her oynadığımda oluyor. Kasa daha 2 aylık ve bugüne kadar bu oyunu oynarken böyle bir sorun yaşamamıştım. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem:
AMD Ryzen 5
MSI GTX 1060 Gaming X
MSI B350 Mortar Arctic

Oyunu oynarken bir anda FPS düşüyor ve geri çıkmıyor. Sadece oynarken değil, escape tuşuna basıp haritaya bakarken de kasıyor. Oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor ama neredeyse her oynadığımda oluyor. Kasa daha 2 aylık ve bugüne kadar bu oyunu oynarken böyle bir sorun yaşamamıştım. Ne yapmamı önerirsiniz?
Ryzen 5 demişsiniz de 1400 mü 1500x mi hangisi ?

Sistem:
AMD Ryzen 5
MSI GTX 1060 Gaming X
MSI B350 Mortar Arctic

Ayrıca RAM belitmemişsiniz.

Bende de CS:GO ve LoL benzer şekilde 39FPS olarak başlıyor, alt+tab yapıp tekrar girince düzeliyor. Son güncellemeler sonrasında oldu. Win10 sürüm 1709 veya nvidia 388.43 ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca RAM belitmemişsiniz.
Corsair Venegance LPX 2x8GB 16GB

Ryzen 5 demişsiniz de 1400 mü 1500x mi hangisi ?
1600

Bende de CS:GO ve LoL benzer şekilde 39FPS olarak başlıyor, alt+tab yapıp tekrar girince düzeliyor. Son güncellemeler sonrasında oldu. Win10 sürüm 1709 veya nvidia 388.43 ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.
Bende ALT+TAB yapınca da olmuyor direk oyundan çıkıp geri girmek gerekiyor.

Bu arada ekran kartı 3 GB.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı