GTX 1070 FPS sorunu

Lc35

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar FPS drop alıyorum. Düşük GPU kullanımım var. Kaliteli bir oyun denemedim ama DOTA2 oynarken dediğim gibi FPS drop oluyor ve 1920x1080P çözünürlük kullanıyorum. Sebebi nedir yardımcı olur musunuz ?

Sistem;
i5 6500
H170 Gaming m3
Zotac GTX 1070
600W PSU

FPS drop çok moral bozucu bir şey yardımlarınızı çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

@BERWAR yardımlarınızı çözüm önerilerinizi bekliyorum. Saygılar

Bu işlemci gerçekten yetmiyor gibi. Eğer sistemimde bir problem yoksa.

Sıcaklar muazzam iyi abi CPU 36 derece GPU 55'i geçmiyor. GPU hızı saat hızı olarak düşünürsek düşüş var mı bilmiyorum. Sadece kullanım görüyorum Afterburner ile

@BERWAR

İ5 6500, 2K ve 4K'da sıkıntı çıkarmıyor o karta. 1080P'de yetmiyor bu doğru. Yine de çoğu oyunda yetiyor. Dediğim durumları kontrol et.

Afterburner programından OSD kısmından GPU saat hızını ayarladığın zaman onu da oyun anında gösterir.

Burada göremiyorum.

Bu arada ekran kartının sürümü güncel değil mi?
Her zaman güncel.

İ5 6500, 2K ve 4K'da sıkıntı çıkarmıyor o karta. 1080P'de yetmiyor bu doğru. Yine de çoğu oyunda yetiyor. Dediğim durumları kontrol et.

Afterburner programından OSD kısmından GPU saat hızını ayarladığın zaman onu da oyun anında gösterir.
CPU her zaman daha fazla kullanılıyor. GPU %50 lerde takılıyor. Saat hızını bulamadım attığım fotoğrafa da bakarsanız.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    134,4 KB · Görüntüleme: 102
Şu FPS drop olayı benim kafama yatmıyor. Sorunun oyunun kendisinde yada farklı bir yazılım kaynağında olduğunu düşünüyorum. Intel® Extreme Tuning Utility ve MSI Kombustor yazılımları ile gözlem yaparak, donanımsal sorun olup olmadığını anlayabilir misin? Belli bir ayar yada belli bir sonuç göremezsin, o yüzden soruyorum.

Şu FPS drop olayı benim kafama yatmıyor. Sorunun oyunun kendisinde yada farklı bir yazılım kaynağında olduğunu düşünüyorum. Intel® Extreme Tuning Utility ve MSI Kombustor yazılımları ile gözlem yaparak, donanımsal sorun olup olmadığını anlayabilir misin? Belli bir ayar yada belli bir sonuç göremezsin, o yüzden soruyorum.
Dediğiniz yazılımları ilk defa duyuyorum açıkçası :D yapacak bir şey yok herhalde bu sistem için CPU kullanımı %80 her zaman yani...

4K açıp dikey eşleştirme kullanarak mükemmel bir FPS ortalaması yakaladım. 60 sabit.

Her ne olursa olsun 57'den aşağıya düştüğünü görmedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı