GTX 1070 TI Marka Seçimi

Learian

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Duke'nin yorumlarında ısınma sorunu olduğunu yazanlar olduğu için elendi. MSI Aero ve Evga modelleri de tek fanlı FE benzeri bir şey oldukları için elendi. MSI'ın Titanyum modeli fazla pahalı olduğu için elendi. Kalan 620 dolarlık 3 modelden ben olsam 2 fanlı olduğu için MSI'ı seçmezdim. Diğer ikisinden hangisini istediğin sana kalmış.

Duke'nin yorumlarında ısınma sorunu olduğunu yazanlar olduğu için elendi. MSI Aero ve Evga modelleri de tek fanlı FE benzeri bir şey oldukları için elendi. MSI'ın Titanyum modeli fazla pahalı olduğu için elendi. Kalan 620 dolarlık 3 modelden ben olsam 2 fanlı olduğu için MSI'ı seçmezdim. Diğer ikisinden hangisini istediğin sana kalmış.
Kalan 620 dolarlıklardan Asus'u seçiyorum o zaman. İsmini daha çok duyduğumdan. Evga'yı insanlar çok övmüş tek fanlı deyip salayım mı sizce de :D

Evga marka olarak güzeldir de bütçeniz varsa tek fanlı almak hiç mantıklı değil. Asus güzel seçim :)
Teşekkürler. Asus'tayım o zaman :)
Evga marka olarak güzeldir de bütçeniz varsa tek fanlı almak hiç mantıklı değil. Asus güzel seçim :)
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B076S4RH6K/ref=psdcmw_284822_t2_B076RCTXGX
Bir de bunu gördüm şimdi :D Bu nasıl sizce?
Ben anakartımla uyumlu diye ekran kartını alıyorum ama kasaya sığmamazlık yapar mı sizce?

Son düzenleme:

Strix öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı