GTX 1070 ve i7 6700k Sisteme Kasa Önerisi

Aerocool p7 kasa hem şık hem kullanışlı technopat incelemesi mevcut izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağım parçalar bu şekilde arkadaşlar;

• Ekran kartı : MSI GTX 1070 Gaming X 8GB 256 BİT
  • İşlemci : İ7 6700K 4 GHZ LGA 1151
  • Anakart : MSI Z170A GAMING PRO CARBON
  • RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL15 1.35V Dual kit Ram
  • İşlemci Soğutucusu : AKASA VENOM A20
  • SSD : KINGSTON SUV400S37-240GB 550/490
  • HDD : WESTERN DIGITAL BLACK 1TB 3.5" 7200RPM 64MB SATA BLACK HDD
  • Güç Kaynağı : XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
Sorularım;
  • İlk olarak bu sisteme yakışır, parçaların rahat sığabileceği ve çalışabileceği bir kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 650 TL ancak duruma göre daha da arttırabilirim.
  • İşlemciyi ve anakartı O.C. yapmayı düşünüyorum ve bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.
  • Sistemim buna müsait mi?
  • O.C. sonrasında parçalarımın zarar görmesi gibi bir problem olur mu?
  • Olma ihtimali varsa nasıl bir önlem almalıyım?
  • İşlemci soğutucum O.C. için yeterli mi?
  • Güç kaynağım bu sistem için yeterli mi?
  • Bu sistemde eksik veya fazlalık var mı? Var ise bunlar ne?
  • Sistem daha nasıl iyi bir hale sokulabilir?
Cevap veren, vermeyen yardımcı olan, olmayan herkese çok teşekkür ederim. Bu forumda konu açmak ve bilgi alışverişi yapmak benim için bir onurdur. Paylaşılmayan bilgi, bilgi değildir.
Sistem toplama amacini bilmiyorum ama 32 GB RAM fazla gibi. Ekran kartina da O.C yapacaksan eğer asusun 3 fanli strix modelini tercih etmelisin soğutması çok iyi. Güç kaynağın fazlasiyla yeterli ileride SLI dahi yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerocool p7 kasa hem şık hem kullanışlı technopat incelemesi mevcut izlemenizi tavsiye ederim
Yorumun için teşekkür ederim.

Sistem toplama amacini bilmiyorum ama 32 gb ram fazla gibi... ekran kartinada o.c yapacaksan eğer asusun 3 fanli strix modelini tercih etmelisin soğutması çok iyi.. güç kaynağın fazlasiyla yeterli ileride sli dahi yapabilirsiniz..
Bu yorumun içinde teşekkür ederim. Sistemi toplama amacım oyun oynamak ve belki ilerde renderde alabilirim. 32 GB almayı düşünmüyorum şuan ama +3200 Mhz 1x16 RAM bulamadım 2x16 olduğu için alıyorum malum anakart RAM slot sayısı 4 ve 64 GB boşa gitmesin diye.

Kasa olarak coolor MASTER cosmos 2. satıyorum dusunursenız 2 el fıyatı 1300 tl dir
Komple sistem olarak mouse dan klavyesine kdr hersey icindedir bir tek cd sürücüm yok bozuldugu bir tek o yoktur en son fiyat olarak 6800 TL'dir 8000 tl yakın 2 ncı el fıyatı vardır ama bilgisayar ihtiyaç duymadıgım için satıyorum
İ7 4790 Oyun Sistemi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı