GTX 1080 düşük performans

Yusuf Can Bayat

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Benim sistemim:
  • AMD Ryzen 7 1700
  • MSI GTX 1080 Gaming X
  • GSkill 8 GB 300 MHz RAM
  • 600W Corsair güç kaynağı
Ben bu ekran kartıyla 1080P Ultra ayarlarda MSAA kapalı şekilde benchmark yaptığımda yani Technopat'ın Youtube sayfasındaki videodaki aynı ayarlarla Benchmark yaptıgımda benim sistemin en fazla 110 FPS en düşük 45'i görüyor ve videoyla karşılaştırdığımda devasa bir fark var. Ben çoğu oyunda hem Frame Drop hem de düşük FPS alıyorum. Bunun sebebi nedir? Güç tüketimi maksimum performansta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncellemesini yapın. DDU ile temiz kurulum yapın. Ekran kartı sürücüsünü kendiniz indirip kurun. DSR ile 2K'da oynamayı deneyin. Arka planda gereksiz yük bindiren işlemlere bir bakın. İşletim sistemi WİN10 olamlı ve destekleyen oyunlarda DX12 devreye sokun. Oyun orjinaldir umarım.

Bios güncellemesini yapın. DDU ile temiz kurulum yapın. Ekran kartı sürücüsünü kendiniz indirip kurun. DSR ile 2K'da oynamayı deneyin. Arka planda gereksiz yük bindiren işlemlere bir bakın. İşletim sistemi WİN10 olamlı ve destekleyen oyunlarda DX12 devreye sokun. Oyun orjinaldir umarım.
Dediklerinizi deneyeceğim.Bu arada diğer arkadaşlar da ayarları yükseltmem konusunda haklılar ama şöyle bir şey var technopat'ta aynı ayarlarla benchmark yaptığında elde ettikleri verimlilik apayrı oluyor.Benimde derdim o aynı kart aynı ayarlar ben niye bu verimliliği alamıyorum üstüne üstlük 45 fps görüyorum.(Tabiki de Orjinal)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı