Melih DARCAN
Kilopat
Daha fazla
Geldim geldimÖncelikle sistem uyumlu fakat anakarta aşırı bütçe ayırılmış. Geçen böyle bir konu daha vardı yine aynısını dedim. O fiyata bırak Z170'i X99 anakartlar falan var. Ekran kartı da çok güzel fakat daha ucuza neredeyse aynı performans ve soğutmayı verebilen Zotac GTX 1080 AMP! Extreme versiyonu var. Anakart olarakta Asus Z170 Pro Gaming hayli hayli işini görür. Ya da görüntü güzelliği olsun diyorsan da Gigabyte Z170X Gaming 5 veya 7, kırmızı olarakta MSI Z170A Gaming M5 veya 7 var. Tabi birde Asus Maximus VIII Hero modeli var o aralarında en iyisi. Aralarında gözüne hoş geleni seç gitsin. Sıvı soğutma olarak da güzel bir seçim. Sistem genel olarak güzel, benim dediklerimi yaparsan hem daha ucuz hem daha şekil bir sistem toplamış olursun. Tabi bunlar benim fikrim, ki zaten sen de bizim fikrimizi soruyorsun
Ayrıca o SSD'ye sorunlu diyorlar, belirttiği hızı veremediği zamanlar oluyormuş. Onun yerine Samsung 850 EVO alman daha faydalı olacaktır. Ayrıca site olarak ta Sinerji veya Webdenal en ucuz ve en güvenilirlerinden.
SSD'yi ben de kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.