GTX 1650 laptopta "bu GPU'ya bağlı ekran yok" uyarısı

Kaday Tegin

Hectopat
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Laptop kullanıcısıyım. NVIDIA GPU etkinliğinde bu uyarı var. Nasıl çözebilirim bunu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-04-01 113335.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-01 113335.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi ekranında.
Gayet normal bir durum, işlemci üzerinde yer alan dahili gpu'da gözüküyordur ekran. İntel ayarlarında vs görebilirsiniz. Bu bir hata değildir.

Örneğin benim laptopta DP ve HDMI çıkış portları direk nvidia üzerine bağlı. Bir ekran bağladığım zaman gösterdiğiniz panelde direk gözüküyor ama kendi monitörünü kullanırken orada göremiyorum.

Gayet normal bir durum, işlemci üzerinde yer alan dahili gpu'da gözüküyordur ekran. İntel ayarlarında vs görebilirsiniz. Bu bir hata değildir.

Örneğin benim laptopta DP ve HDMI çıkış portları direk nvidia üzerine bağlı. Bir ekran bağladığım zaman gösterdiğiniz panelde direk gözüküyor ama kendi monitörünü kullanırken orada göremiyorum.
Ama daha önce böyle bir şey yoktu. Bakıma gönderdim format atmışlar şimdi böyle uyarı alıyorum.

Ama daha önce böyle bir şey yoktu. Bakıma gönderdim format atmışlar şimdi böyle uyarı alıyorum.
Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hocam. Uyarı fakat ekran bağlı olmadığı için uyarı. İmkanınız varsa monitör bağlayıp dp veya hdmi üzerinden bir test edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı