Kaday Tegin
Hectopat
Daha fazla
Harici ekran bağlıyken mi böyle gözüküyor? Yoksa kendi ekranındayken mi?Laptop kullanıcısıyım. NVIDIA GPU etkinliğinde bu uyarı var. Nasıl çözebilirim bunu?
Kendi ekranında.Harici ekran bağlıyken mi böyle gözüküyor? Yoksa kendi ekranındayken mi?
Gayet normal bir durum, işlemci üzerinde yer alan dahili gpu'da gözüküyordur ekran. İntel ayarlarında vs görebilirsiniz. Bu bir hata değildir.Kendi ekranında.
Ama daha önce böyle bir şey yoktu. Bakıma gönderdim format atmışlar şimdi böyle uyarı alıyorum.Gayet normal bir durum, işlemci üzerinde yer alan dahili gpu'da gözüküyordur ekran. İntel ayarlarında vs görebilirsiniz. Bu bir hata değildir.
Örneğin benim laptopta DP ve HDMI çıkış portları direk nvidia üzerine bağlı. Bir ekran bağladığım zaman gösterdiğiniz panelde direk gözüküyor ama kendi monitörünü kullanırken orada göremiyorum.
Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hocam. Uyarı fakat ekran bağlı olmadığı için uyarı. İmkanınız varsa monitör bağlayıp dp veya hdmi üzerinden bir test edin.Ama daha önce böyle bir şey yoktu. Bakıma gönderdim format atmışlar şimdi böyle uyarı alıyorum.
Maalesef elimde monitör yok. Teşekkürler yine de hocam.Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hocam. Uyarı fakat ekran bağlı olmadığı için uyarı. İmkanınız varsa monitör bağlayıp dp veya hdmi üzerinden bir test edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.