GTX 1650 sistem oyunlarda donuyor

İşletim sistemi
Windows 11
Katılım
24 Ekim 2021
Mesajlar
1.170
Çözümler
7
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Oyun oynarken bazen bir saniyeliğine donuyor sık olduğu için sinirimi bozuyor bazen video izlerken de oluyor.
Sistemim:
Ekran kartı: GTX 1650.
İşlemci: Intel i5 9400F.
RAM: 16 GB.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin kasmayla alakası yoktur onu boşuna yazmışsın birde GTX 1650 güçlü bir GPU çoğu oyunu yüksekte bakın ultra değil yüksekte açar. Benim RTX3050 olan bilgisayarımda bile kasan bir sürü oyun var. Ekran kartını güçlendirirsen kasma geçebilir. RTX3050TI , RTX2060 veya en düşük GTX1650 TI sorununu çözer.
 
İşlemcinin kasmayla alakası yoktur onu boşuna yazmışsın bir de GTX 1650 güçlü bir GPU çoğu oyunu yüksekte bakın Ultra değil yüksekte açar. Benim RTX3050 olan bilgisayarımda bile kasan bir sürü oyun var. Ekran kartını güçlendirirsen kasma geçebilir. RTX3050 Ti, RTX2060 veya en düşük GTX1650 Ti sorununu çözer.

İşlemciyi ban yememek için yazdım.
Yeni ekran kartının sorunları çözeceğininin farkındayım lakin durumum yok.
 
İşlemciyi ban yememek için yazdım.
Yeni ekran kartının sorunları çözeceğininin farkındayımm lakin durumum yok.
O zaman küçük yöntemler var. Ayarlardan zıt karşıtlık görüntü ayarını aç görüntüyü beğenmediysen kapat sadece karanlık moda al. YouTube'de videoları var FPS arttırmak için kanal ismi veremeyeceğim ama YouTube'de bulabilirsin. Bol şans
 
O zaman küçük yöntemler var. Ayarlardan zıt karşıtlık görüntü ayarını aç görüntüyü beğenmediysen kapat sadece karanlık moda al. YouTube'da videoları var FPS arttırmak için kanal ismi veremeyeceğim ama YouTube'da bulabilirsin. Bol şans.

Teşekkür ederim çok işime yaradı (!)
 
Teşekkür ederim çok işime yaradı (!)
Size yardım etmeye çalışacağım. :) Her neyse. İlk önce, MSI Afterburner (veya başka bu işi gören uygulama da olur) indirip işlemcinizin ve ekran kartınızın kullanım ve sıcaklık değerlerine bakın. RAM'e de bakarsanız iyi olur. Arka planda açık olan uygulamaları kapatın. Başlangıçta açılan uygulamalardan işinize yaramayanları kapatın. :)
 
Size yardım etmeye çalışacağım. :) her neyse. İlk önce, MSI Afterburner (veya başka bu işi gören uygulama da olur) indirip işlemcinizin ve ekran kartınızın kullanım ve sıcaklık değerlerine bakın. RAM'e de bakarsanız iyi olur. Arka planda açık olan uygulamaları kapatın. Başlangıçta açılan uygulamalardan işinize yaramayanları kapatın. :)

Teşekkür ederim oyun oynayacağım zaman atarım İnşallah.
 

Geri
Yukarı