GTX 1650 Ti sistem AC Odyssey'de FPS düşüşleri

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar dilerim. GTX 1650 Ti ve i7 10750H kullanıyorum. 8 GB RAM'im var. AC Odyssey'de ise hangi grafik ayarına ya da hangi çözünürlüğe alırsam alayım FPS örneğin 70 ise devamlı olarak şöyle ilerliyor 70-27-71-25-69-34-72-43-75-23-74. Verdiğim değerler anlık FPS değerleridir. Thermal throttling yemiyorum gayet serin çalışıyor işlemci ve erkan kartı. Ekstra bir uygulama ya da herhangi bir işlem yapmıyorum oyun sırasında. Windows'um ve PC'deki tüm bileşenlerin yazılımları güncel. Ama oyun kasıyor gibi duruyor bu sürekli düşüşler yüzünden. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Hocam darboğaz yok i7-10750H gayet güçlü bir işlemci RTX 2060 vesaire kullanılıyor.
RAM'i arttırın 8 GB RAM yeterli gelmiyor yüksek ihtimalle drop girmesinin sebebide RAM olabilir.
Not: Bende de 1650 Super olmasına rağmen Warzone oynayamıyorum 8 GB RAM yüzünden 8 GB RAM az geliyor artık.

Son düzenleme:
Herkese iyi forumlar dilerim. GTX 1650 Ti ve i7 10750H kullanıyorum. 8 GB RAM'im var. AC Odyssey'de ise hangi grafik ayarına ya da hangi çözünürlüğe alırsam alayım FPS örneğin 70 ise devamlı olarak şöyle ilerliyor 70-27-71-25-69-34-72-43-75-23-74. Verdiğim değerler anlık FPS değerleridir. Thermal throttling yemiyorum gayet serin çalışıyor işlemci ve erkan kartı. Ekstra bir uygulama ya da herhangi bir işlem yapmıyorum oyun sırasında. Windows'um ve PC'deki tüm bileşenlerin yazılımları güncel. Ama oyun kasıyor gibi duruyor bu sürekli düşüşler yüzünden. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
8 yetmez hocam

Hocam darboğaz yok i7-10750H gayet güçlü bir işlemci RTX 2060 vesaire kullanılıyor.
RAM'i arttırın 8 GB RAM yeterli gelmiyor yüksek ihtimalle drop girmesinin sebebide ram olabilir.
8 ile çok stabil oynayanları gördüm. Kare değerleri bu kadar seri bir şekilde değişmiyordu. Ram yükseltmesi dışında başka bir yöntem var mı?

Fps'inizi rahat olacak şekilde sabitleyin geçmesse RAM şart maalesef.
60'a sabitlesem yine 60'dan bir anda 20'ye 30'a devamında ise yeniden 60'a geliyor. Adaptive resolution açık olsa bile 60'dan ani bir düşüş gerçekleştiriyor. Joystick olmadan 30 fps lock oynamak ise kanser eder insanı diye düşünüyorum.
fps limiteri açıp 50-60 yapın ve oyun crack mi?
Oyun orijinal. FPS limini de açsam aynı sorunkar ile karşılaşıyorum.

60'a sabitlesem yine 60'dan bir anda 20'ye 30'a devamında ise yeniden 60'a geliyor. Adaptive resolution açık olsa bile 60'dan ani bir düşüş gerçekleştiriyor. Joystick olmadan 30 FPS lock oynamak ise kanser eder insanı diye düşünüyorum.

Oyun orijinal. FPS limini de açsam aynı sorunkar ile karşılaşıyorum.

Oyunun önerilen RAM'ı 8 GB arkada illa Windows hizmedi çalışır ve RAM yer oyunda daha az RAM kullanıyor 500 MB bile olsa bu dropla karışılaştırır o yüzden ram alman en mantıklısı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı