GTX 1650 Ti sistemde RDR2'de shimmering ve flickering var

İşletim sistemi
Windows 10

Hasan Topçu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

PC'ye geçen günlerden format atıp Windows'un kendi sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile tekrar kurulum yaptım çünkü laptopu ilk aldığımda FreeDOS'du. Zamanım olmadığı için yüklemesi için bir bilgisayarcıya vermiştim sonra yüklediği Windows'a güvenemediğim için kendim kurulum yaptım. Her neyse bu yaptığım kurulumdan sonra özellikle RDR2 oyununda eskisine göre tırtıklı grafikler elde ettiğimi fark ettim resimdede görüldüğü gibi. Taa, aa, soft shadows seçeneklerini farklı kombinasyonlarda tavsiye edildiği gibi denedim ama örneğin karakterin saçı ve at kuyruğunda şöyle tırtıklı grafikler elde ediyorum. Araştırmalarım sonucu texture shimming problemini keşfettim bu problemle beraber kaplamaların geç yüklenmesi sorunununda ortaya çıkabileceğini söylüyorlar ve tam olarak bende oyunda çok az da olsa beni rahatsız etmiyor ama bazen geç kaplama gelebiliyor. Bu tırtıklı grafikleri gidermek için tavsiyesi olan var mı? Ayrıca ekranı çevirdiğimde oyunda dokularda titriyor gibi gözüküyor.

Sistem: GTX 1650 Ti 4 GB.
16 GB RAM.
i5 10.nesil.

Dosya Ekleri

• Texture Shimmering.png
    Texture Shimmering.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 300
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı