GTX 1650 Ti ve i5 9400F sistemde FPS düşüklüğü

Ğadam

Centipat
Daha fazla  
GTX 1650 Ti 4 GB Intel i5 9400F 2.90GHz EX-H310M-V3 r2.0 anakart ve 8 GB RAM bilgisayarda hiçbir virüs yok ve yakın zamanda format atıldı format atıldıktan sonraki ilk 3 4 gün hiç sorun olmadan çalıştı fakat bir daha kapıyıp açtığımda FPS düşüklüğü ve drop yemeye başladım nedeni ne olabilir? Kapatıp açmadan önce sadece Discord Origin Epic Games ve ekran kartının driverını yükleyip kurdum. Nedeni ne olabilir? Cevaplarsanız sevinirim.

GTX 1650 Ti 4 GB Intel i5 9400F 2.90GHz EX-H310M-V3 r2.0 anakart ve 8 GB RAM bilgisayarda hiçbir virüs yok ve yakın zamanda format atıldı format atıldıktan sonraki ilk 3 4 gün hiç sorun olmadan çalıştı fakat bir daha kapıyıp açtığımda FPS düşüklüğü ve drop yemeye başladım nedeni ne olabilir? Kapatıp açmadan önce sadece Discord Origin Epic Games ve ekran kartının driverını yükleyip kurdum. Nedeni ne olabilir? Cevaplarsanız sevinirim.
1650 Ti laptoplar için üretilen bir ekran kartı. Bir yanlışlık olabilir mi ?

1650 Ti laptoplar için üretilen bir ekran kartı. Bir yanlışlık olabilir mi ?
bilgisaylar hakkında pek bilgim yok bir akrabam ile topladık
Ekran görüntüsü 2021-08-25 205057.png
gözüken tam isimi bu

Ekran kartı son sürüm diye betasını yüklemiş olabilir misin?
Benim yapmışlığım var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı