GTX 1650S sistemde oyunlar donup atıyor

babayori

Femtopat
Sistemim 1.5 aylık bir sistem. Şu ana kadar tüm oyunlarda 10-15, bazen 30 dakika sonra ekran aniden donuyor ve oyundan attıyor. Hiçbir hata falan vermiyor. Yeni aldıgım RAM'dendir diye test ettim 2'sini ayrı ayrı. Şimdi zaten tek RAM takılı. Onu da tes ettim, 0 hata çıktı. Ama yine de aynı sorun. Nasıl düzeltebilirim? Yeni sistem daha.

Sistemim:
GTX1650 Super
R5 2600
B450MS2H
500GB Seagate HDD
G.Skill 3600 MHz CL 18 RAM
Corsair V650 Watt PSU
Gametech Galaxy kasa

Sistemim 1.5 aylık bir sistem. Şu ana kadar tüm oyunlarda 10-15, bazen 30 dakika sonra ekran aniden donuyor ve oyundan attıyor. Hiçbir hata falan vermiyor. Yeni aldıgım RAM'dendir diye test ettim 2'sini ayrı ayrı. Şimdi zaten tek RAM takılı. Onu da tes ettim, 0 hata çıktı. Ama yine de aynı sorun. Nasıl düzeltebilirim? Yeni sistem daha.

Sistemim:
GTX1650 Super
R5 2600
B450MS2H
500GB Seagate HDD
G.Skill 3600 MHz CL 18 RAM
Corsair V650 Watt PSU
Gametech Galaxy kasa
Sıcaklık değerleri nasıl ? Ekran kartı kullanım yüzdesi düşük ise şu çözümleri deneyebilirsin.

Anakartın Gigabyte B450M mi?
b450m S2h
1650 Super'in hangi modeli? Sıcaklık değerleri nasıl?
inno3d modeli sıcaklık degerleri en son baktıgımda çok iyidi
Sıcaklık değerleri nasıl ? Ekran kartı kullanım yüzdesi düşük ise şu çözümleri deneyebilirsin.
bakıyım ama pek sanmıyorum işlemcim full yükte 55 dereceyi geçmiyor. Ekran kartım da full yükte 69 u geçmiyor testlerini yapmıştım.
oyunalrda ise işlemci genelde 43 falan ekran kartı 60 oluyor. ben pek sanmıyorum artış oldgunu ama yinede tekrar girip test ederim.
HDD Tune ile bad sector testi yapıp (hızlı olanı yapmayın) yazabilir misiniz?
Afterburner ile oyun içinde işlemci ve GPU sıcaklığını kontrol edebilir misiniz?
bakıyım ama pek sanmıyorum işlemcim full yükte 55 dereceyi geçmiyor. Ekran kartım da full yükte 69 u geçmiyor testlerini yapmıştım.
oyunalrda ise işlemci genelde 43 falan ekran kartı 60 oluyor. ben pek sanmıyorum artış oldgunu ama yinede tekrar girip test ederim.
b450m S2h

inno3d modeli sıcaklık degerleri en son baktıgımda çok iyidi

B450M S2H.

INNO3D modeli sıcaklık degerleri en son baktıgımda çok iyiydi.

Bakayım ama pek sanmıyorum işlemcim Full yükte 55 dereceyi geçmiyor. Ekran kartım da Full yükte 69'u geçmiyor testlerini yapmıştım.
Oyunalrda ise işlemci genelde 43 falan ekran kartı 60 oluyor. Ben pek sanmıyorum artış oldgunu ama yine de tekrar girip test ederim.

O anakart en fazla 3200 MHz RAM destekliyor o.c.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı