GTX 1660 Ti ısınma sorunu nasıl çözülür?

Lutryel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb m2 + İntensso 120 gb ssd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvıdıa GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Xaser ms960 Monitör : Msi G244F 170 Hz Yan Monitör: Hp Pavilion v1907w
ASUS TUF 1660 Ti kullanıyorum ikinci el aldım 2022 de alıp 2 ay kullanmış tanıdığım birinden aldım. Mining falan yapılmadı dedi ekran kartı furmarkt testinde 85 dereceleri görüyor garantisi duruyordu ta ki ben açıp termal macun değiştirene kadar. Cooler Master termal macun kullandım fakat değişmedi hala ısınıyor ETS 2 Ultra ayarlarda 82 dereceye RDR2 de 83-84 dereceye çıktığını gördüm bana fazla ısınıyor gibi geldi. Bu modellerde ısınma sorunu var fakat bende aşırı fazla garantiye versem almazlar sanırım satıp başka bir karta geçmemi önerir misiniz? Ama bir yandan da başkasına satmayı etik bulmuyorum öğrenciyim yenisini de alamam elimde patladı gibi bir şey. Alalı 1 ay oldu iade etmem de mümkün görünmüyor ilk hafta test etmeye vaktim olmadı. Olsaydı kesin iade ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunun görünüş olarak aynısı.

Eğer aldığınız bu ise kötü.

Sanırım ondan. Ne önerirsiniz işlemcide de bunu kullandım sıcaklık değerleri normal.

MX4 ekran kartı için onerilmiyor. Yeni bir konu acabilir ya da olan konulara bakabilirsiniz. Bir de oda sıcaklığınız nedir?

Oda sıcaklığım 24. bazen sıcak günler 27 olduğunu gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı