GTX 1660S Sistem GTA V'te Düşük FPS Veriyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran görüntülerinde değerleri ve grafik ayarlarını paylaşıyorum. Ekran kartı ve işlemci uyuyor lakin ben 60 FPS alamıyorum.
Bu arada işlemci sıcaklığımın nedeni termal macunumun kurumuş olması. Ayrıca kasada işlemci ve ekran kartı haricinde hiçbir fan çalışmıyor.

Sistem:
  • Ryzen 5 2600,
  • Palit GTX 1660 Super,
  • HyperX Fury 3200MHz 8 GB RGB (Single Channel).
Grafik ayarları.png

MSİ Afterburner değerleri.png

Online'da deniyorsanız sıkıntı oyundan kaynaklanıyor olabilir. Bu benim başıma da geldi saçma bir durum. (Problemin büyük çoğunluğu hilecilerden dolayı.)

Online'ye geçmeden önce GTA V'e girin ve ESC'ye basın, açılan pencereden Online sekmesine geçin ve "Play GTA Online" kısmından "Closed Friend Session" veya "Solo Session" seçerek tekrar deneyin.

Eğer sorun oyun kaynaklı değilse ilk önce yazılımsal bir problem olup olmadığını arayın, ardından donanımsal bir sorun olup olmadığını anlarsınız.

Hocam, ısı sorununa çare bulun. Macun bakımını yapın. AMD işlemci için Dual Channel resmen can suyu gibi.

Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun | Trendyol termal macun olarak bunu alabilirsiniz. Kurumuş termal macunu bir beze kolanya dökerek silip sonra aşşağıda attığım videoya bakarak düzgün bir şekilde sürebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun | Trendyol termal macun olarak bunu alabilirsiniz. Kurumuş termal macunu bir beze kolanya dökerek silip sonra aşşağıda attığım videoya bakarak düzgün bir şekilde sürebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kuruyan macunum buydu, Mastergel pro almayı düşünüyorum o nasıl ?

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı