GTX 1660S vs. RX 5600 XT

Ben de 5500 XT kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum. 2 yılda ilk mesajın bu olmuş onun yerine bir konu açıp yardım isteyebilirdin bakardık sorunun yazılımsal mı yoksa teknik mi diye. Hala bir konu açabilirsin, beni de etiketle bakarım.

Düşüncen için çok teşekkür ederim. Dual Boot ile farklı işletim sistemleri kullanıyorum ve Windows en nadir kullandıklarımdan. Tek sıkıntıda Windows'ta oluyor. İşim gereği çok fazla ilgilenemiyorum ama çözüm arayaşına girdiğimde tavsiyene uyacağım.

Technopat'ın sıkı takipçisiyim fakat çok fazla giremiyordum önüme gelince konu yazayım dedim. 😁😁
 
Düşüncen için çok teşekkür ederim. Dual Boot ile farklı işletim sistemleri kullanıyorum ve Windows en nadir kullandıklarımdan. Tek sıkıntıda Windows'ta oluyor. İşim gereği çok fazla ilgilenemiyorum ama çözüm arayışına girdiğimde tavsiyene uyacağım.

Technopat'ın sıkı takipçisiyim fakat çok fazla giremiyordum önüme gelince konu yazayım dedim. 😁😁

Sürücü sıkıntısı yok dediğim gibi eğer teknik bir arıza yoksa veya diğer parçalar sorun çıkarıyorsa. Şu adımları takip et siyah ekran, wattman vb. tarzı hataları almaman lazım.

DDU ile hangi sürücüyü kullanıyorsan tamamen sil, C: sürücüsündeki AMD klasörünü de sil. AMD 20.9.1 sürücüsünü indir kur. Radeon Software'da herhangi bir fan, voltaj vb. ayarına dokunma otomatik kalsın. 5500 XT'yi herhangi bir Nvidia karttan tek ayırabilecek konu eski bir güç kaynağı olur, benim başıma geldi yeni güç kaynağıyla rahatladı kart. Ama güç kaynağın yeni veya kaliteli bir modelse sorun olmaz. BIOS'u güncelleyip sonrasında bir CMOS temizliği de (anakart pilini söküp, bekledikten sonra takmak) iş görür genel sistem sorunu için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı