GTX 2080 ve GTX 2070 geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

10 FPS fark ama hangi çözünürlükte burası önemli. Eğer 4K çözünürlükte aralarında 10 FPS varsa bu fark azımsanacak bir fark değildir.

10 FPS fark ama hangi çözünürlükte burası önemli. Eğer 4K çözünürlükte aralarında 10 FPS varsa bu fark azımsanacak bir fark değildir.
Bakın gerçek Titan V ekran kartının oyunlar üzerindeki performansı 4K çözünürlükte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışında 600 dolar olan bir ürün buraya 2400 lira olarak mı geliyor direkt? Anlaşılan vergiyi hesaba katmıyorsunuz.

Yurt dışında 600 dolar olan bir ürün buraya 2400 lira olarak mı geliyor direkt? Anlaşılan vergiyi hesaba katmıyorsunuz.
Buraya gelmesiyle alakalı bir durum yok. Ben sana derdimi anlatamayacağım anlaşılan. Kartlar çıkınca konuyu hortlatacaklardır zaten. O zaman anlarsınız fiyatları görünce

Arkadaşlar kartlar maalesef ucuz olmayacak, açıklamaya göre biraz daha pahalı olacakmış ve dolarda malum uçuşlarda. Yani fiyat olarak fazla bir şey beklemeyin hakkımızda hayırlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.800-3.000 gibi bir fiyat düşünüyorum. Umarım daha düşük olur. 2.500 civarı falan [emoji4] [emoji7]
Maalesef dostum tam tersi olacak, fiyatları biraz daha yükselcek açıklamalar bu yönde ayrıca dolar kurunuda unutmayın uçuşlarda bu aralar

Sevgili ülkemin umutlu insanları doları hala 2.5 TL civarı sanıyor sanırım. Kartlar bir önceki nesilden de ucuz olacak evet tamam kaynak sağlam.

Dolar oldu 4.1 TL. Hala daha fiyatlar ucuz olacak diyen arkadaşlar var mı acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir duruma geldik ki tek umudumuz yeni seriyle beraber 10xx serisinin bi nebze ucuzlaması olmuş. En azından ben öyle umuyorum. Diğer türlü 11xx serisinin ucuz olucağı falan yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…