GTX 2080 ve GTX 2070 geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nvidia'nın yeni kartlarını mart ayında tanıtacağı tahmin ediliyordu zaten. Ama sızdırılan bilgilere göre bu yeni iki kart 12 Nisan günü çıkışını yapacakmış. Nvidia'nın kasım ayından itibaren GP102 teknolojisini sonlandırdığı da söyleniyor. Son aylarda iyice fırlayan kart fiyatlarının sadece mining kaynaklı olmadığını düşünüyordum. Bana mantıklı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz, kartların fiyatı nasıl olur, 2060, 2050 gibi modelleri ne zaman görürüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok önemli bir sorum olacak. Biliyorsunuz ki Nvidia Titan V ekran kartını piyasaya sürdü ve çok pahalı bir kart. Bu kartla, oyun testleri yapanları gördüm ve %100 gerçek fakat, GTX 1080Ti ile karşılaştırıldığında, çok devasa bir uçurum göremedim. Sadece 10 FPS daha fazla performans veriyor genel olarak. Bunun sebebininde, herhalde kartın oyun için üretilmemiş bir seri olduğu için diye düşünüyorum. GTX 2080Ti, oyunlarda Titan V'ye göre daha yüksek FPS verecek mi?

10 FPS fark ama hangi çözünürlükte burası önemli. Eğer 4K çözünürlükte aralarında 10 FPS varsa bu fark azımsanacak bir fark değildir.

10 FPS fark ama hangi çözünürlükte burası önemli. Eğer 4K çözünürlükte aralarında 10 FPS varsa bu fark azımsanacak bir fark değildir.
Bakın gerçek Titan V ekran kartının oyunlar üzerindeki performansı 4K çözünürlükte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimsenin kendini avuttuğu felan yok. Şu an ülkemizi baz alıyorsunuz. Yurt dışı fiyyatlara bir bakın. İkinci olarak da stok sorunu yüzünden fiyatlar pahalı. Bir kaç aydır ekran kartı fiyatlarına bakıp ben fiyatlara hakimim demekle olmuyor bu iş. Normal stok sorunsuz fiyatları baz alarak konuşuyoruz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışında 600 dolar olan bir ürün buraya 2400 lira olarak mı geliyor direkt? Anlaşılan vergiyi hesaba katmıyorsunuz.

Yurt dışında 600 dolar olan bir ürün buraya 2400 lira olarak mı geliyor direkt? Anlaşılan vergiyi hesaba katmıyorsunuz.
Buraya gelmesiyle alakalı bir durum yok. Ben sana derdimi anlatamayacağım anlaşılan. Kartlar çıkınca konuyu hortlatacaklardır zaten. O zaman anlarsınız fiyatları görünce :facepalm:

Arkadaşlar kartlar maalesef ucuz olmayacak, açıklamaya göre biraz daha pahalı olacakmış ve dolarda malum uçuşlarda. Yani fiyat olarak fazla bir şey beklemeyin hakkımızda hayırlısı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.800-3.000 gibi bir fiyat düşünüyorum. Umarım daha düşük olur. 2.500 civarı falan [emoji4] [emoji7]
Maalesef dostum tam tersi olacak, fiyatları biraz daha yükselcek açıklamalar bu yönde ayrıca dolar kurunuda unutmayın uçuşlarda bu aralar :)

Sevgili ülkemin umutlu insanları doları hala 2.5 TL civarı sanıyor sanırım. Kartlar bir önceki nesilden de ucuz olacak evet tamam kaynak sağlam.

Dolar oldu 4.1 TL. Hala daha fiyatlar ucuz olacak diyen arkadaşlar var mı acaba :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir duruma geldik ki tek umudumuz yeni seriyle beraber 10xx serisinin bi nebze ucuzlaması olmuş. En azından ben öyle umuyorum. Diğer türlü 11xx serisinin ucuz olucağı falan yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı