GTX 750 Ti 144 Hz vs 75 Hz

Emre.okumus

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, elimde GTX 750 Ti ekran kartı var ve 75 Hz bir monitör kullanıyorum, oynadığım oyunlar genelde FPS tarzı ve 200 üzeri aldığım oyunlar CS:GO Valorant tarzında. Sorum şu elimdeki monitörü bir 144Hz ile değiştirsem elimdeki ekran kartı ile HDMI'dan tam 144Hz alabilir miyim? Elimdeki HDMI kablosunun kalitesini tam bilmiyorum kutudan çıkmıştı monitörden ve ekran kartımın Display Port'u destekleyip desteklemediğini tam bilmiyorum. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörlerin içinden HDMI kablosu çıkıyor bazen, onunla 144 alabilirsiniz. Olmaz ise HDMI 2.0 olması lazım onu alıp halledebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, elimde GTX 750 Ti ekran kartı var ve 75 Hz bir monitör kullanıyorum, oynadığım oyunlar genelde FPS tarzı ve 200 üzeri aldığım oyunlar CS:GO Valorant tarzında. Sorum şu elimdeki monitörü bir 144Hz ile değiştirsem elimdeki ekran kartı ile HDMI'dan tam 144Hz alabilir miyim? Elimdeki HDMI kablosunun kalitesini tam bilmiyorum kutudan çıkmıştı monitörden ve ekran kartımın Display Port'u destekleyip desteklemediğini tam bilmiyorum. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum yardımcı olur musunuz?
Hdmi en fazla 120 hz destekler. 144 HZ alamazsın eğer monitörünü değiştireceksin displayport kablosu alman lazım

Hdmi en fazla 120 hz destekler. 144 HZ alamazsın eğer monitörünü değiştireceksin displayport kablosu alman lazım
Yeni versiyonları destekliyor. Benim hp monitörün içinden çıkan HDMI ile 144 alıyorum.
Ciddi ciddi kızgın atılmış inanılmaz.
indir.png

1.4 üstü destekliyor.

Son olarak doğru mu anladım o zaman 1.4 üstü HDMI kablo alırsam eğer GTX 750 Ti ekran kartımdan HDMI kablosu ile 144Hz monitörden tam olarak 144 tazeleme oranını alabilirim. Çünkü sanırım bu ekran kartı Display Port desteklemiyor bundan dolayı sıkıntılı bir durum doğrudur değil mi? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı