GTX 750 Ti İkinci El 300 TL Fiyata Alınır mı?

GTX 750 Tİ 300 TL fiyata alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    21
Kendim bizzat MSI Gaming modelini kullandım ve uzun zaman önce çok temiz şekilde iken ve 1.5 yıl garantisi varken 300 TL'ye satmıştım. Tepe modellerden biri olsa neyse derim de Galax'ın standart modeli için ve üzerinden bu kadar yıl geçmiş bir karta o kadar verilmez. Dediğim gibi 300 TL'ye 1030 denk getirip sıfır alın.

Kendim bizzat MSI Gaming modelini kullandım ve uzun zaman önce çok temiz şekilde iken ve 1.5 yıl garantisi varken 300 TL'ye satmıştım. Tepe modellerden biri olsa neyse derim de Galax'ın standart modeli için ve üzerinden bu kadar yıl geçmiş bir karta o kadar verilmez. Dediğim gibi 300 TL'ye 1030 denk getirip sıfır alın.
Hatır gönülle beraber tanıdığımdan 300 tl fiyatı düşürmesini istedim. 285 son dedi siz ne dersiniz?

Yanlış anlamayın ama o fiyat yine çok. Zamanında ne kadara aldı acaba? Hatır, gönül işinde fiyat o kadar konuşulmaz zaten 250 TL deyip geçmiyorsa zorlamanın manası yok. Piyasada bir sürü kart var. Az fiyat farkı ile sıfır kartlar alınabiliyor. Şansınızı bu kadar zorlamayın. Kendinizi de almak zorunda hissetmeyin o kartı.

1080p'de oyun oynayacaksan özellikle ağır oyunlar Witcher 3 gibi mesela GTX 750ti zorlanıyor. Benim eski kartım GTX 750ti'ydı. Witcher 3'te 1080p en düşük ayarlarda dahi zorlanıyordu.

Ama sen daha düşük çözünürlükte oynayacaksan mesela 720p,900p gibi ayarlarda işini görür. 1080p'de pek ideal değil GTX 750ti yada eski oyunlar yada sistemi zorlamayacak oyunlar oynayacaksan 1080p'de oynarsın.

Bende eski GTX 750ti'yı 250TL'ye satmıştım. Kötü bir kart değil ama 1080p için çok ideal bir kart değil yani çok büyük beklentilerin olmasın 1080p'de oyun oynayacaksan.

1080p'de oyun oynayacaksan özellikle ağır oyunlar Witcher 3 gibi mesela GTX 750ti zorlanıyor. Benim eski kartım GTX 750ti'ydı. Witcher 3'te 1080p en düşük ayarlarda dahi zorlanıyordu.

Ama sen daha düşük çözünürlükte oynayacaksan mesela 720p,900p gibi ayarlarda işini görür. 1080p'de pek ideal değil GTX 750ti yada eski oyunlar yada sistemi zorlamayacak oyunlar oynayacaksan 1080p'de oynarsın.

Bende eski GTX 750ti'yı 250TL'ye satmıştım. Kötü bir kart değil ama 1080p için çok ideal bir kart değil yani çok büyük beklentilerin olmasın 1080p'de oyun oynayacaksan.
Monitörüm 768p, işlemcim daha yüksek kartlara el vermiyor. İşlemcim İ3 3240. 1 yıl idare etsin yeterli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı