Gtx 780 nasıldır ?

Ya fan boyluğu olacak ama ben her zaman ASUS diyorum başka bir şeyde demiyorum. Dediğiniz gibi kutusu bile kaliteli. Kesinlikle şaşmayın. Baktınız bütçe yetiyor ASUS marka var alın hemen.

@Silinen üye Kartla ilgili çok konu açmıştınız en sonunda veriyorsunuz geri kartı. :) Hayırlı olsun.

Evet. 2 gün önce vatan bilgisayara götürdüm. İnanılır gibi değil ama gerçek, oyunların grafik ayarlarını en düşüğe aldığım halde düşükte değil en düşük, "gpu" ısısı 79 dereceye kadar çıkıp ekran kartı kendini kapatıyordu. En düşükte olmasına rağmen yarım saat oynayabiliyordum, üstelik kasanın yan kapağı açık haldeyken. Vatan bilgisayarda da test ettiler aynı sorun çıkınca yolladık servise. vatanda ki "oem" yetkilisi arkadaş "muhtemel kartın yenisini yollayacaklar onunla isterseniz yeni bir kart değiştirebiliriz " dedi. Bende öyle yapmayı düşünüyordum ve bu sefer nvdia alacağım birkere "amd" den ağzım yandı birdaha yansın istemem. :D

Senin şansına denk gelmiş arkadaşım amd' nin her kartında olucak bir şey değil, her zaman derim teknoloji şans işi ama soğuyuncada insana para verseler alası gelmiyor aynı model karttan. ;)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı