Deslow
Hectopat
Daha fazla
Ben NVIDIA kartım için kurarken yeniden başlatma istemiyordu, kurulumun sonunda belli olur.Kuruyorum şu anda sürücüyü. Galiba yeniden başlatılacak sistem.
Ben akrabamın laptopu için kurmuştum başlamıştı.Ben NVIDIA kartım için kurarken yeniden başlatma istemiyordu, kurulumun sonunda belli olur.
380 iki kat iyi 960 dan.
Ama şimdi sen bakman lazım onun arkasında 380 yazar zaten sahte üretilse sorun yaşardın oyunlarda da sorun yaşamadığına göre orji o. Ama yinede bi bak istersen...Kart takılı olduğundan arkasına bakamıyorum maalesef.
CPU-Z'den gördüğüm kadarıyla R9 380 2 GB bu, yakın zamanda şöyle bir incelemesi de yapılmış. Bu piyasada iyi fiyat. 1080P düşük ayarlarda Cyberpunk 2077'de bile 30 FPS civarı veriyor daha ne olsun.
256 bit 4 gb var daha ne olsun yeter oyunlarda..Hocam iki kat demeyelim de hatrı sayılır derecede önde.
Hocam arkadaşın kartı 2GB modeli, GPU-Z ekran görüntüsünde görürsünüz256 bit 4 gb var daha ne olsun yeter oyunlarda..
Pardon ben 4 gb olanından sandım oda iyi. 4 gb olsaymış süper olurmuş..Hocam arkadaşın kartı 2GB modeli, GPU-Z ekran görüntüsünde görürsünüz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.